ZVEZDA SE UOPŠTE NE ŠALI: Crveno-beli bacili bombe, ovo je OZBILJNA EKIPA za ostvarenje snova zvezdaša

Autor:

Sport

04.07.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drim tim na Malom Kalemegdanu dobija svoje konačne obrise.

ZVEZDA SE UOPŠTE NE ŠALI: Crveno-beli bacili bombe, ovo je OZBILJNA EKIPA za ostvarenje snova zvezdaša

Foto: Starsport, Printscreen/Youtube/AGHighlights

Crvena zvezda osvojila je prošle sezone triplu krunu podigavši trofeje u Kupu Radivoja Koraća, AdmiralBet ABA ligi i Superligi Srbije, ali se na Malom Kalemegdanu time nisu zadovoljili. Eliminacija već posle ligaškog dela Evrolige zabolela je sve, pa su rešili da u novoj sezoni ništa ne prepuste slučaju.

Svaki košarkaš koji je na parketu zadovoljio trenera Janisa Sferopulosa i ispunio srca delija pokušan je da se zadrži u crveno-belom jatu, dok su oni drugi dobili odrešene ruke da idu i ispisnice. Tako su pod ugovorima ostali Nemanja Nedović, Džoel Bolomboj, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Dalibor Ilić i Stefan Lazarević, dok je veliko pojačanje bio ostana Jaga dos Santosa, kako je to Republika prva javila. Takođe, ostali su Branko Lazić, Miloš Teodosić i Rokas Giedraitis.

Republika

Foto: Starsport

Neće on nigde: Jago dos Santos

S druge strane, otišli su Majk Tobi, Fredi Gilespi, Džavonte Smart i Adam Hanga, Kao i Nikola Topić, koji će se posle oporavka od povrede okušati u NBA ligi.

A onda su počele da padaju bombe. Prvo je stigao Uroš Plavšić, za njim i Ajzea Kenan, da bi potom treći put crveno-beli dres zadužio Nikola Kalinić.

Republika

Foto: Starsport

Ponovo zajedno: Davidovac i Kalinić

Potom je iz Efesa stigao Majk Daum, a za kraj, možda ne i konačan, stigao je Kodi Miler Mekintajer.

Republika

Foto: Printksrin

Poslednji stigao: Kodi Miler Mekintajer

Sve ovo može da raduje svakog zvezdaša, ali i pravog ljubitelja košarke. Jedan od njih je i iskusni Vladimir Kuzmanović, bivši as a sada i dalje vrsni poznavalac košarke, koji je u razgovoru za Republiku zaokružio sve što je u poslednje vreme urađeno na Malom Kalemengdanu.

Republika

Foto: printscreen

Sviđa mu se kako Zvezda izgleda: Vladimir Kuzmanović

- Mislim da je ovaj tim sastavljen sa mnogo više pažnje nego neki prethodni. Raduje me što je manje igrača u opticaju, a da su popunjena sva mesta koja su nedostajala. Mislim da je to zaokret. Lično mislim da je prelazni rok završen, da sada mirno mogu da čekaju početak priprema, a da se onda eventualno dovede neko ko bi mogao da ojača ekipu i pojača konkurenciju. Sa tim nema potrebe da se žuri. I ovo je sasvim jak tim, a svako ko eventualno dođe mora biti pravo rešenje, a ne samo neko da popuni broj. Zato nema potrebe za žurbom - rekao je Kuzmanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading