OSTOJA JE ZBOG OVOGA REKAO DA KABOKLO OSTAJE: Crno-beli MORAJU zadržati SJAJNOG Brazilca

Autor:

Sport

06.07.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna partija za centra.

OSTOJA JE ZBOG OVOGA REKAO DA KABOKLO OSTAJE: Crno-beli MORAJU zadržati SJAJNOG Brazilca

Foto: Starsport

Bruno Kaboklo naprasno je otišao iz Partizana bez dozvole kluba u jeku finalne serije KLS, što je diglo veliku prašinu u redovima crno-belih i rezultiralo još jednim izgubljenim trofejom (do duše, za zelenim stolom). Nakon toga, svi su očekivali da je definitivno to to, te da je Brazilac završio svoj mandat u Beogradu. Međutim, na opšte iznenađenje, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović izašao je u javnost i rekao da Kaboklo ostaje uprkos nedozvoljenom potezu i da će platiti kaznu za to što je uradio. Od tada se nije spominjao njegov status i ne zna se hoće li zaista ostati kod Žoca, ali jedno je sigurno - mnogo bi značio crno-belima.

Košarkaška reprezentacija Brazila uspela je da ostvari pobedu nad ekipom Filipina rezultatom 71:60, čime je obezbedila plasman u finale kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre. Utakmica je bila izuzetno zanimljiva, a najefikasniji u sastavu Brazila bili su Bruno Kaboklo sa 15 poena uz 11 skokova, Marselinjo Uertas sa 13 i Jago Dos Santos sa osam poena. Sa druge strane, kod Filipina istakao se Džastin Braunli sa 15 poena. Ova pobeda predstavlja veliki uspeh za ekipu Ace Petrovića koja će se sada u Letoniji boriti za mesto na Olimpijskim igrama u Parizu ili protiv domaće selekcije, što je realnije, ili protiv Kameruna.

Ono što je najbitnije delijama i grobarima jeste da njihovi igrači predstavljaju osovinu brazilske reprezentacije, s tim da su simpatizeri Zvezde sigurniji da će isto činiti i u njihovom klubu. Filipini su sjajno otvorili meč, nametnuli su brz ritam i agresivnu odbranu, čime su stekli značajnu prednost u prvoj četvrtini. Međutim, ekipa Brazila se nije predavala. Uspešno su usporili ritam igre protivnika, smanjili broj grešaka i na krilima fenomenalnog Kabokla se vratili u meč i upisali preko bitnu pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading