GDE JE LESOR NA TERENU, TU SU I SKANDALI! NOVI i bivši igrači Partizana u centru TUČE na parketu (VIDEO)

Autor:

Sport

06.07.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

(Ne)prijateljski meč u Francuskoj.

GDE JE LESOR NA TERENU, TU SU I SKANDALI! NOVI i bivši igrači Partizana u centru TUČE na parketu (VIDEO)

Foto: Profimedia

Prijateljski duel između košarkaških reprezentacija Nemačke i Francuske, završen slavljem "trikolora" pred 18.000 gledalaca u Kelnu sa više nego ubedljivih 66:90, pretvorio se u žestoku konfrontaciju posle oštrog faula Denisa Šrudera nad Evanom Furnijeom. Nakon što je zaustavljen faulom od strane Francuza, Nemac je odlučio da se suoči sa njim, što je rezultiralo naguravanjem i odgurivanjem među njima. Situacija je prerasla u žestoku svađu, a Šruder je bio toliko besan da su ga morali smirivati saigrači, među kojima su bili i novi i bivši košarkaš Partizana - Isak Bonga i Matijas Lesor. Međutim, ovog puta je Lesor smirivao i zahvaljujući njihovoj prisebnosti, situacija je brzo stavljena pod kontrolu.

Iako je bio suočen sa besnim Šruderom, Evan Furnije je uspeo da zadrži smirenost, pokazujući kontrolu nad situacijom uprkos provokacijama.

Kada je situacija eskalirala, Isak Bonga, novi košarkaš Partizana, pokazao je svoju ulogu mirnog posrednika, zadržavajući besnog Šrudera i pomažući da se smiri tenzija na terenu. Ova reakcija pokazuje zrelost i odgovornost mladog košarkaša u kriznim situacijama, ističući njegovu ulogu kao stabilizirajućeg faktora u timskom okruženju.

Što se tiče meča, sjajni Venbanjama je postigao 25 poena, uz pet skokova i tri asistencije. Gober ga je ispratio sa 13 poena i sedam skokova, dok je bivši košarkaš Partizana, Lesor, takođe brojao do 13, uz dve uhvaćene lopte

Ostali igrači, poput Matijasa Lesora i Jabuselea, takođe su pokazali brzu reakciju i sprečili dalje eskaliranje konflikta, čime su doprineli smirivanju tenzija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading