VISOK LET "ORLOVA"! Holandija DOMINIRA u fudbalu, ali ih Srbija GAZI u košarci! Evo ko je bio NAJBOLJI! Ne, nije Jokić!

Autor:

Sport

06.07.2024

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativci demolirali rivala.

VISOK LET "ORLOVA"! Holandija DOMINIRA u fudbalu, ali ih Srbija GAZI u košarci! Evo ko je bio NAJBOLJI! Ne, nije Jokić!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije nastavlja sa odličnim rezultatima na pripremama za Olimpijske igre u Parizu, ostvarivši drugu pobedu nad selekcijom Holandije rezultatom 96:51. Ovaj ubedljiv trijumf ponovo je potvrdio kvalitet i spremnost našeg tima za predstojeće takmičenje.

Najefikasniji igrač na ovom meču bio je Vanja Marinković, košarkaš Partizana, koji je postigao impresivnih 21 poen i ubacio pet trojki iz osam pokušaja. Njegova izvanredna igra doprinela je ubedljivoj pobedi naše reprezentacije.

Republika

Foto: Starsport

Vanja Marinković

Pored Marinkovića, još nekoliko igrača istaklo se svojim doprinosom. Aleksa Avramović postigao je 15 poena, dok su Aleksej Pokuševski, Ognjen Dobrić i Filip Petrušev svaki doprineli sa po 10 poena. Takođe, i Nikola Jokić je ostvario zapažen učinak sa 7 poena i 5 asistencija za manje od 25 minuta provedenih na terenu.

Selektor Pešić odlučio je da pruži priliku drugim igračima, pa su Uroš Plavšić i Dejan Davidovac ovog puta odmarani, pružajući priliku ostalim članovima tima da pokažu svoje kvalitete.

Ovaj trijumf samo je potvrda da naša košarkaška reprezentacija ozbiljno shvata pripreme za Olimpijadu i da će biti ozbiljan konkurent na predstojećem takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading