OSTVARENJE GROBARSKOG SNA! Transfer-bomba na pomolu: PARTIZAN dovodi POKUŠEVSKOG?!

Autor:

Sport

07.07.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksej ne krije naklonost crno-belima.

OSTVARENJE GROBARSKOG SNA! Transfer-bomba na pomolu: PARTIZAN dovodi POKUŠEVSKOG?!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski krilni košarkaš Aleksej Pokuševski dobio je otkaz u Šarlot Hornetsima i postao slobodan igrač. Odmah nakon toga, grčki mediji su plasirali vest da je Partizan zainteresovan da ga dovede. Pokuševski se idealno uklapa u koncepciju tima Željka Obradovića, pre svega jer je domaći igrač, igra na više pozicija i nikad nije skrivao svoju naklonost prema crno-belima.

Pokuševski je visok čak 213 centimetara, što mu omogućava da igra na brojnim pozicijama i u različitim stilovima igre. On bi ekipi iz Humske doneo novu dimenziju u igri, posebno svojom visinom, tehnikom i odličnim šutem za tri poena. Pored toga, Pokuševski je pokazao ljubav prema klubu time što je nezvanično uplatio 10.000 evra u akciji prikupljanja novca za otplatu poreskog duga, a često je viđan na mečevima Partizana u Evroligi.

Foto: KK Partizan

Pokuševski u Areni

Pokuševski je izjavio da bi voleo da jednog dana igra pred "grobarima" i da je bio fokusiran na NBA nakon raskida ugovora sa Oklahomom, ali da ne isključuje ni ostale opcije. Trenutno je na pripremama reprezentacije Srbije za Olimpijske igre, gde je odigrao vrlo dobro na prijateljskoj utakmici protiv Holandije. 


Crno-beli su ovog leta angažovali trojicu igrača, a to su Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina, ali nema dileme da bi dovođenje Pokuševskog bilo ostvarenje sna svih "grobara" i najveća transfer-bomba u Humskoj ovog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading