ISPLIVALI NOVI DETALJI TUČE HRVATSKIH REPREZENTATIVACA! Prvi su počeli, morali smo da se branimo (VIDEO)

Autor:

Sport

09.07.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarić je kratko bio u nesvesti.

ISPLIVALI NOVI DETALJI TUČE HRVATSKIH REPREZENTATIVACA! Prvi su počeli, morali smo da se branimo (VIDEO)

Foto: Starsport

Šarić i Hezonja

Posle ispadanja Hrvatske na kvalifikacijama za Olimpijske igre u Parizu, dogodio se neobičan incident u noćnom klubu u Atini u kojem su učestvovali igrači "kockastih" Dario Šarić i Ivica Zubac. Grčki mediji su otkrili nove detalje o sukobu koji je izazvao pažnju javnosti.

Prema navodima grčkih medija, Zubac i Šarić su prvo imali verbalni sukob sa drugim gostima, da bi potom došlo i do fizičkog sukoba sa obezbeđenjem kluba. Navodno je sve počelo kada je Zubac ušao u verbalnu raspravu sa nekim, a Šarić je uskočio da ga brani, ali je nažalost završio na zemlji nakon što je dobio udarac od kog je nakratko izgubio svest.

Incident je izazvao dosta pažnje javnosti, a čak je i deo konfrontacije zabeležen na video snimku koji je kasnije kružio društvenim mrežama.

 

 


Nakon incidenta u Atini, Košarkaški savez Hrvatske se obratio javnosti saopštenjem u kojem su se izjasnili o celokupnoj situaciji. Savez je istakao da su igrači nakon završetka kvalifikacionog turnira odlučili da se zajedno provedu u noćnom klubu u Atini, gde su, prema njihovim rečima, bili napadnuti najpre verbalno, a potom i fizički, nakon čega su bili primorani na samoobranu.

Klupska obezbeđenja su prekinula incident, ali je cela situacija izazvala dosta zabrinutosti, kako među navijačima, tako i u samom Košarkaškom savezu Hrvatske.

Ovaj incident je izazvao veliku pažnju kako domaće, tako i svetske javnosti, posebno zbog toga što su u pitanju poznati sportisti iz NBA lige. Mnogi su izrazili svoje mišljenje putem društvenih mreža, dok su pojedini komentarisali i način na koji su igrači reagovali u datoj situaciji.

Očekuje se da će ova tema i dalje biti predmet interesovanja medija, ali i da će se o incidentu još dugo raspravljati u javnosti. S obzirom na to da su u pitanju poznate ličnosti, svaki njihov potez izaziva veliku pažnju i interesovanje javnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading