OPET SE OGLASIO MEKINTAJER: Novi Zvezdin igrač postavio objavu na kojoj je I PARTIZAN

Autor:

Sport

10.07.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je poslao motivacionu poruku

OPET SE OGLASIO MEKINTAJER: Novi Zvezdin igrač postavio objavu na kojoj je I PARTIZAN

Foto: Starsport

Najnovije pojačanje Crvene zvezde Kodi Miler Mekintajer ujedno je i igrač od koga delije najviše očekuju u novoj sezoni. Došao je iz Baskonije kao najbolji asistent Evrolige iz prošle sezone, a osim velikih igračkih kvaliteta, ima i neke nerazrešene račune sa Partizanom, zbog čega su navijači crveno-belih još više "zagrejani" za naturalizovanog Bugarina.

To je otkrio u objavi odmah po ozvaničenju, a sada se ponovo oglasio putem društvenih mreža uz fotografiju na kojoj je prikazan u dresovima svih klubova za koje je nastupao, između ostalog i Partizanovom.

- Kroz sve neuspehe, nikada nisam izgubio veru. Šta god da se desilo, nikada nisam izgubio veru. Moja priča i životna svrha je da inspirišem ljude koji se bore za nešto u šta veruju. To je priča o samopouzdanju. Bez obzira na okolnosti. Nikad nisam izgubio to verovanje u sebe. Maktub, to je već zapisano u zvezdama.. Naš posao je jednostavan.. bez obzira na okolnosti, kako god da se osećamo, moramo se samo buditi svakodnevno i boriti sa onim što imamo tog dana. Dajte 100% onoga što imate tog dana. i kroz vreme će se taj trud pokazati. Dakle, ako ste razmišljali o odustajanju danas... NEMOJTE! Vaš blagoslov bi mogao da stigne sutra. - Poruka od Vuka - napisao je novi igrač Zvezde.

Kodi je prošle godine bio plejmejker Baskonije i imao je ubedljivo najbolju sezonu u karijeri, a prosečno je beležio 9.6 poena, 4.4 skoka, 7.3 asistencije, ali i skoro ukradenu loptu po meču. A, imao je i 14.9 indeksnih poena po utakmici u Evroligi. Miler-Mekintajer je bio najbolji asistent Evrolige u sezoni 2023/24 budući da je sastav iz Baskije beležio 7,3 dodavanja u proseku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading