GROBARI U ŠOKU! Posle Pantera još jedan igrač Partizana PRELAZI u Barselonu!

Autor:

Sport

13.07.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci nastavljaju da kupuju u Humskoj.

GROBARI U ŠOKU! Posle Pantera još jedan igrač Partizana PRELAZI u Barselonu!

Foto: Starsport

Prema informacijama sa španskog portala "Encestando", Barselona ima nameru da dovede još jednog košarkaša iz Partizana.

Nakon dovođenja kapitena crno-belih Kevina Pantera, sada je na meti centar kluba iz Humske i brazilski reprezentativac - Bruno Kaboklo.

Barselona je odlučila da zaboravi na Dilana Osetkovskog i traži sličan profil igrača koji može da igra kao četvorka i petica, te je stoga pokrenula pregovore sa Brazilcem.

Foto: Starsport

Bruno Kaboklo u prodoru s loptom

Kako navode španski mediji, situacija je blizu dogovora, a Kaboklo je stigao u srpskog i regionalnog vicešampiona jesenas i na 27 utakmica u Evroligi prosečno je beležio 9,4 poena uz impresivnih 70 odsto u šutu za dva poena i 50 odsto u trojkama, uz 4 skoka po utakmici.

Visok je 2,07 metara i predstavlja veoma značajan deo brazilske reprezentacije koja će učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu.

Barselona posebno ceni Kaboklove vrline na obruču i fizičku snagu, ali se ističe da on ne bi imao ulogu stranca u rosteru Blau grane, što je bitno u ACB takmičenjima.

Podsetimo, Bruno je nedavno na kvalifikacionom turniru u Rigi, za odlazak na Olimpijske igre koje se ovog leta održavaju u Parizu, postigao spektakularan koš sa pola terena. Njegova selekcija je slavila i izvatila vizu na završni turnir i igraće u grupi B, zajedno sa rerpezentacijama Francuske, Nemačke i Japana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading