KABOKLO TRAŽI IZLAZ IZ PARTIZANA: Ostoja ga hoće NAZAD, a Brazilac želi ugovor u NBA!

Autor:

Sport

15.07.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Deža vi" odlaska iz Venecije i dolaska u Beograd

KABOKLO TRAŽI IZLAZ IZ PARTIZANA: Ostoja ga hoće NAZAD, a Brazilac želi ugovor u NBA!

Foto: Starsport

Bruno Kaboklo naprasno je otišao iz Partizana bez dozvole kluba u jeku finalne serije KLS, što je diglo veliku prašinu u redovima crno-belih i rezultiralo još jednim izgubljenim trofejom (do duše, za zelenim stolom). Nakon toga, svi su očekivali da je definitivno to to, te da je Brazilac završio svoj mandat u Beogradu. Međutim, na opšte iznenađenje, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović izašao je u javnost i rekao da Kaboklo ostaje uprkos nedozvoljenom potezu i da će platiti kaznu za to što je uradio. Od tada se nije spominjao njegov status i ne zna se hoće li zaista ostati kod Žoca, ali jedno je sigurno - mnogo bi značio crno-belima.

Republika

Foto: Starsport

Kaboklo u dresu Partizana

Međutim, iako su iz Humske izrazili želju da zadrže Kabokla, on izgleda nije zainteresovan za tu opciju. Različiti evropski mediji su spekulisali o interesovanju Makabija i Barselone za Brazilca, a sada stižu i najnovije informacije. Kaboklo se trenutno nalazi u Las Vegasu, gde trenira i nada se da će dobiti priliku da potpiše ugovor sa NBA ekipom. Takođe, treba napomenuti da je bio najbolji igrač svog tima na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, gde je Brazil osigurao učešće.


Očigledno je da Kaboklo ima velike ambicije i da teži ka ostvarenju svojih ciljeva na najvišem nivou takmičenja.


S druge strane, situacija oko Aleksa Avramovića čija se još jedino sudbina, kao i Nanelijeva, ne zna, takođe izaziva znatiželju. Iako još uvek ima važeći ugovor sa Partizanom, njegov dalji status u klubu ostaje neizvestan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading