PEŠIĆ DA OSTANE SELEKTOR: Nebojša Čović jasno poručio šta misli o Karijevim rezultatima i radu KSS

Autor:

Sport

20.09.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja sam čuo da me je Žarko Zečević već pobedio. Znaćete ako bude nešto. To je jako težak posao, pogotovo u ovim vremenima, kazao je predsednik KK Crvena zvezda.

PEŠIĆ DA OSTANE SELEKTOR: Nebojša Čović jasno poručio šta misli o Karijevim rezultatima i radu KSS

Foto: Tanjug, Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije, kao i Košarkaški savez Srbije trenutno se nalaze u pat poziciji. Predsedniku KSS Predragu Daniloviću ističe mandat prvim danom oktobra, dok Svetislavu Pešiću, selektoru "orlova" mandat prestaje 30. septembra. U međuvremenu su obojica najavili ostavke, pa bi novi rukovodstvo KSS, osim gašenja raznih požara, moralo da se pozabavi i izborom selektora. Prema spekulacijama u javnosti, kao kandidati za danilovićevog naslednika se spominju Žarko Zečević i Nebojša Čović, pa je predsednik KK Crvena zvezda odgovorio i na to tokom najavne konferencije pred start nove sezone crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Ima rezultate: Pešić na svečanom dočeku u Beogradu

- Ja sam čuo da me je Žarko Zečević već pobedio. Znaćete ako bude nešto. To je jako težak posao, pogotovo u ovim vremenima. Medalje ne smeju da pokriju stanje u našoj košarci, ali moraju da postoji plan, struktura… Počinje novi olimpijski ciklus, u novembru imamo već prozore, kvalifikacije za EP, a tada se igra i derbi Zvezda - Partizan. Kariju Pešiću ističe ugovor… Mnogo je problema koji moraju da se rešavaju. Nije daleko ni 1. oktobar, malo strpljenja. Videli ste to i po rezultatu u Manili i Parizu i zato bih voleo da Pešić ostane. To je moje mišljenje. On bi trebalo da ostane - rekao je Čović, pa nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Bacio oko na fotelju KSS: Žarko Zečević

- Bilo bi važno da Pešić ostane, to su moje drugarske reči, mislim da treba i da ostane. Imali smo i sličnu priču. On je 2002. tiho proteran posle titula, ja sam 1997. grubo proteran iz Košarkaškog saveza posle nepriznavanja krađe na beogradskim izborima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading