PARTIZAN PORAŽEN OD EFESA NAKON DRAME: Crno-beli promašili šut za pobedu, jedan igrač se posebno istakao!

Autor:

Sport

20.09.2024

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan doživeo prvi poraz ovog leta.

PARTIZAN PORAŽEN OD EFESA NAKON DRAME: Crno-beli promašili šut za pobedu, jedan igrač se posebno istakao!

Foto: KK Partizan/X

Meč između Partizana i Anadolu Efesa doneo je izuzetnu borbu do samog kraja, a na kraju je turski tim slavio rezultatom 81:80. Crno-beli nisu uspeli da ostvare potpuni preokret u Grčkoj, ali su svojim zalaganjem u samom finišu meča gotovo doveli do izjednačenja.

Dvorana "Gilfada" bila je poprište ove neizvesne borbe, gde je tim Željka Obradovića uglavnom bio u vođstvu, dok je Partizan jurio zaostatak. Na kraju trećeg kvartala, minus crno-belih iznosio je osam poena, ali su pokazali izuzetnu borbenost u završnici meča.

Foto: KK Partizan/X

Detalj sa utakmice Partizan - Efes

Najefikasniji igrač u poraženom timu bio je Tajrik Džons sa 24 postignuta poena, dok je Brendon Dejvis dodao 18 poena, a Karlik Džons 13. Isak Bonga je takođe doprineo sa 10 poena, dok je Duan Vašington upisao devet poena. Pored toga, Balša Koprivica, Mario Nakić i Sterling Braun su takođe dali svoj doprinos sa po nekoliko poena.

Ovaj poraz neće obeshrabriti crno-bele pred naredni meč protiv Panatinaikosa na stadionu "Panatinaiko" u subotu uveče. Partizan će imati priliku da pokaže svoju snagu i odlučnost u narednim susretima, te da se nadmeće sa najjačim evropskim timovima. S obzirom na zalaganje viđeno u meču protiv Anadolu Efesa, navijači mogu očekivati još uzbudljivih utakmica u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading