ODREĐENA DVA GLAVNA CILJA PARTIZANA! Ovo će se jako dopasti Grobarima!

Autor:

Sport

24.09.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi ciljevi predstavljaju izazovne zadatke za ekipu.

ODREĐENA DVA GLAVNA CILJA PARTIZANA! Ovo će se jako dopasti Grobarima!

Foto: Starsport

Održane su redovne sednice Skupštine i Upravnog odbora KK Partizan, na kojima su, između ostalog, određeni glavni ciljevi kluba za predstojeću sezonu. 

- Na sednici Upravnog odbora, usvojeni su izveštaji o radu sportskog i poslovnog sektora KK Partizan , predstavljeni su finansijski izveštaji i planovi za ostvarenje postavljenih ciljeva. Najvažnije takmičarske ambicije kojima će Klub stremiti u sezoni 2024-25 su plasman u četvrtfinale Evrolige i osvajanje titule regionalnog prvaka - pisalo je u saopštenju.

Ovi ciljevi predstavljaju izazovne zadatke za ekipu, ali istovremeno i priliku za ostvarenje velikih sportskih uspeha.


Ostoja Mijailović, jedan od ključnih figura u Klubu, istakao je finansijsku stabilizaciju Partizana kao važan segment rada. Takođe, proširenje delovanja Fondacije "Dobro pamtim sve" predstavlja jedan od važnih ciljeva Kluba. Odluku o ovom potezu doneće članovi Borda Fondacije, predsednik Dragan Kićanović i potpredsednici Ostoja Mijailović i Novica Veličković.
Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

 


Usvojeni su izveštaji o radu, a poverenje Upravi Kluba ukazano je za realizaciju predloženih planova za unapređenje rada kompletne organizacije, ostvarivanje sportskih i poslovnih rezultata u sezoni 2023-24. Ovo poverenje predstavlja jasnu podršku za sprovođenje ambicioznih planova i ciljeva Kluba.

Ove odluke predstavljaju temelj za sledeću sezonu, a navijači KK Partizan sa nestrpljenjem očekuju ostvarenje postavljenih ciljeva i nove sportske uspehe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading