NAVIJAČI DOČEKALI ŽOCA: Grmi Arena! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.09.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika ćast za trofejnos stručnjaka!

NAVIJAČI DOČEKALI ŽOCA: Grmi Arena! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekuju Borac iz Čačka u okviru prvog kola AdmiralBet ABA lige u Beogradskoj areni od 19.00 časova. Puleni trenera Željka Obradovića pružili su sjajne partije tokom pripremnog perioda, tako da su očekivanja navijača od potpuno novog tima crno-belih, velika i shodno navedenom očekuje se da najveća dvorana na Balkanu već na startu nove sezone bude popunjena u velikom broju.

Navijači polako pristižu u Arenu, a Republika se našla na licu mesta i zabeležila sve to. Tu su i lepe "grobarke" koje su došle da podrže renovirani Partizan i pruže podršku i budu vetar u leđa na prvom meću u sezoni u regionalnoj ligi. Veruje se da će Arena biti ispunjena do poslednjeg mesta, a to dodatno daje draž ovom susretu.

"Grobari" su kao i uvek opravdali očekivanja i pre početka utakmice skandirali najtrofejnijem evropskom treneru Željku Obradoviću, baš kao i prošlih sezona. Veruje se da će i u budućnsoti navijači Partizana opravdati očekivanja i rušiti sve pred sobom što se tiče navijanja.

Jedna od zanimljivih činjenica vezanih za ovaj meč jeste da je Partizan obezbedio besplatan ulaz za sve svoje navijače. Ovo će svakako doprineti atmosferi u hali i pružiti dodatnu podršku igračima u njihovom premijernom nastupu u ABA ligi.

Podsetimo, crno-beli su prošle sezone poraženi od Crvene zvezde i nisu uspeli da osvoje regionalno takmičenje, kao što im je to pošlo za rukom prethodne godine. Ova takmičarska godina biće jako uzbudljiva, a navijači sa velikim nestrepljenjem iščekuju početak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading