ONO ŠTO NAJBOLJE ZNAMO - SRCE. RUKE. GLAS! Partizan imao poruku za navijače!

Autor:

Sport

25.09.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep potez crno-belih.

ONO ŠTO NAJBOLJE ZNAMO - SRCE. RUKE. GLAS! Partizan imao poruku za navijače!

Foto: KK Partizan/X

Košarkaški klub Partizan je započeo novu sezonu AdmiralBet ABA lige duelom protiv ekipe Borca iz Čačka. Utakmica je odigrana u krcatoj "Beogradskoj areni" pred navijačima koji su došli da pruže podršku novom timu, a ulaz na meč je bio besplatan. Crno-beli vode na poluvremenu rezultatom 46:36.

Uoči početka meča, Partizan je pokrenuo kampanju "Navijaj za Partizan, ne vređaj" i tom prilikom napravio sjajan potez. Snimljen je promotivni spot sa košarkašem Vanjom Marinkovićem koji je pozvao navijače da podrže Partizan bez vređanja, citirajući reči legendarne Saše Đorđevića. Ova inicijativa je naišla na pozitivan odjek, a pre početka meča, podeljene su table sa natpisom "sve za ljubav, sve za Partizan" koje su potpisali svi igrači, a zatim su poklonjene deci. Ovaj potez crno-belih sigurno će oduševiti navijače.

 

 

Pored same utakmice, trener Partizana, Željko Obradović, dočekan je uz veliki aplauz na startu nove sezone. Njegov povratak na klupu Partizana izazvao je veliku pažnju javnosti i emocije među navijačima.

"Grobari" su kao i uvek opravdali očekivanja i pre početka utakmice skandirali najtrofejnijem evropskom treneru Željku Obradoviću, baš kao i prošlih sezona. Veruje se da će i u budućnsoti navijači Partizana opravdati očekivanja i rušiti sve pred sobom što se tiče navijanja. Ovo miriše na još jednu fantastičnu sezonu što se navijanja tiče, nema sumnje da će Partizan imati ogromnu podršku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading