PARTIZAN - BORAC: Crno-beli gaze Čačane!

Autor:

Sport

25.09.2024

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan gazi Čačane.

PARTIZAN - BORAC: Crno-beli gaze Čačane!

Foto: Starsport

PARTIZAN - BORAC 66:40

TOK MEČA:

Treća četvrtina:

62:38 Bonga na asistenciju Brauna pogađa u kontri - 54:38. Tajrik Džons na asistenciju Bonge zakucava - 56:38. Kakvi minuti za Bongu, njegova trojka - 59:38. Zatim Džons precizan sa linije penala i Partizan nastavlja sa fenomenalnom igrom. Braun pogađa šut za tri uz dodatno slobodno bacanje koje je promašio.

52:38 - Isak Bonga trojkom otvara treću četvrtinu - 49:36. Gagić smanjuje na 49:38. Partizan deluje dosta dobro od samog početka utakmice, Borac pokušava da nadoknadi minus, ali crno-beli to ne daju.

Druga četvrtina:

46:36 - Smit smanjuje na 43:33. ilikina pogađa za tri - 46:33. Boldvin smanjuje sa penala. Kraj prvog poluvremena.

43:31 - Braun vraća dvocifrenu prednost Partizanu - 35:25. Braun iz samog ugla cepa mrežicu, njegova druga trojka i ukupno osam poena - 38:25. Karlik Džons upisuje novu trojku, sedma trojka iz devet pokušaja - 41:25. Furmanavičijus prekida seriju Partizana.  Dejvis je precizan za dva - 43:29. Valinskas smanjuje.

33:25 - Koprivica je precizan sa linije penala. Lundberg je precizan za dva - 28:19. Gagić je polovičan sa penala - 28:20. karlik Džons postiže nova dva poena za prvo dvocifreno vođstvo Partizana - 30:20. Smit u tranziciji pogađa za tri - 30:25. Serija Borca 5:0 i tajm-aut Obradovića. Bonga pogađa za tri - 33:25. 

Prva četvrtina:

24:19 - Braun se upisuje trojkom - 19:15. Tajm-aut za Borac. Jošilo smanjuje na 19:17. Potom trojka Partizana, a omda Džons pogađa nakon sjajne akcije. Smit pogađa za kraj prve deonice.

16:15 - Vašington je precizan sa linije bacanja - 9:9  Vašington još jednom poentira, i to pod faulo. Promašio je dodatno bacanje. Njegovih šest poena.  Mario Nakić je uspeo da pogodi iz skraćenog kornera i da vrati Partizanu prednost. On ima 2 poena i 4 skoka, a crno-beli vode 13:11. Boldvin se lepo snašao i u padu pogodio za 13:13 i crno-beli gube loptu pa Furmanavičijus pogađa za 13:15 da bi trojkom Karlika Džonsa opet poveli igrači Partizana, 16:15

7:9 - Gagić pogađa dva poena pod faulom. Pogodio je i dodatno bacanje - 4:5.  Furmanavičijus u kontri pogađa za 4:7. Vašington postiže trojku. Prva trojka na utakmici. Gagić ponovo poentira. Njegov peti poen, samo su on i Furmanavičijus pogodili za Borac.

 

 

4:2  - Prve poene na meču je postigao Furmanivičijus - 0:2, Dejvis je upisao prve poene u sezoni za Partizan - 2:2. Vašington donosi Partizanu prvu vođstvo u meču.

UOČI MEČA:

Košarkaši Partizana dočekuju Borac iz Čačka u okviru prvog kola AdmiralBet ABA lige u Beogradskoj areni od 19.00 časova. Puleni trenera Željka Obradovića pružili su sjajne partije tokom pripremnog perioda, tako da su očekivanja navijača od potpuno novog tima crno-belih, velika i shodno navedenom očekuje se da najveća dvorana na Balkanu već na startu nove sezone bude popunjena u velikom broju.

Jedna od zanimljivih činjenica vezanih za ovaj meč jeste da je Partizan obezbedio besplatan ulaz za sve svoje navijače. Ovo će svakako doprineti atmosferi u hali i pružiti dodatnu podršku igračima u njihovom premijernom nastupu u ABA ligi.

Strateg crno-belih, Željko Obradović je pred ovu utakmicu istakao da se nada da će biti lepa atmosfera.

- Prva utakmica, to je ono što verovatno igrači najviše čekaju, da krene sezona. Prošli smo pripremni period, odigrali par prijateljskih utakmica i to je to. Veliko poštovanje prema, protivniku, ekipi Borca iz Čačka. Nadamo se da će biti lepa atmosfera - poručio je Obradović.

Iako početak sezone za Partizan nije bio sinhronizovan sa ostalim ekipama, ovo će biti prilika da se pokaže snaga i spremnost tima pred domaćom publikom. S nestrpljenjem se očekuje ovaj susret, a navijači već broje minute do početka utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading