ANĐUŠIĆ PECNUO ZVEZDU: "Oni napadaju F4, a mi ih pobeđujemo!"

Autor:

Sport

22.09.2024

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazali smo već u prvom kolu da smo tu, da smo se pojavili i da svi moraju da računaju na nas - ističe Anđušić.

ANĐUŠIĆ PECNUO ZVEZDU: "Oni napadaju F4, a mi ih pobeđujemo!"

Foto: Printscreen

Košarkaši Dubaija ostvarili su istorijsku pobedu nad najkvalitetnijim timom Crvene zvezde u istoriji, čime su šokirali mnoge skeptike. Danilo Anđušić, jedan od ključnih igrača, istakao je značaj ove pobede za ceo klub, grad i Emirate. On je naglasio da je veliki broj ljudi bio skeptičan prema projektu, ali da su već u prvom kolu pokazali da su ozbiljan tim koji se može nositi sa najboljima.

- Velika pobeda za ceo klub, grad i Emirate. Mnogi su bili skeptični šta ovaj klub može da bude u budućnosti. Pokazali smo već u prvom kolu da smo tu, da smo se pojavili i da svi moraju da računaju na nas. Opet, ovo je samo jedna utakmica, a predstoji nam cela sezona. Odigrali smo sjajno protiv šampiona i koja pretenduje da napadne Fajnal for Evrolige. Pozitivna stvar za nas, ali nema opuštanja. Večeras možemo da slavimo, ali se već od sutra okrećemo pripremi nove utakmice - rekao je Anđušić za Meridian Sport.

Njihov cilj je od samog starta jasan, imaju samo jednu jasnu ambiciju.

- Mi nismo krili ambicije od početka unutar ekipe. Znamo kakav tim imamo, da imamo iskusne igrače koji godinama nastupaju na najvećem nivou. Ali, ne treba da se zalećemo. Ako nastavimo ovako, mislim da možemo da igramo sa svima - jasan je Anđušić.

Za jako kratak period načinjen je klub koji nije samo funkcionalan već posao radi na visokom nivou.

- Ovo što je Dubai uradio mislim da nije niko u okvirima sporta. Za dva meseca podigli su klub na noge. Svedoci ste kako je sve izgledalo, kakvi su uslovi za rad i život. Naravno, treba vremena da sve legne, neće ići glato, ali imao strpljenje i želimo zajedno da rastemo sa klubom. Cilj je da postanemo veliki klub, koji će svi u Evropi gledati sa poštovanjem - objasnio je Danilo.

Smatra da crveno-beli imaju fantastičan tim koji je popunjen na svakoj poziciji.

- Zvezda je dobro sastavljena sa mnogo dobrih domaćih igrača i nekoliko kvalitetnih stranaca. Možda ne izgleda najbolje u ovom trentuku, ali verujem da će imati dobru sezonu. Popunjeni su na svim pozicijama i videćemo dokle mogu da doguraju - zaključio Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading