DULJAJ EMOTIVAN NAKON DOČEKA GROBARA U ARENI: "Drago mi je da vidim sve ovo, predivna atmosfera!"

Autor:

Sport

25.09.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što sam mogao da pratim, nova ekipa i odlična energija - poručuje Duljaj.

DULJAJ EMOTIVAN NAKON DOČEKA GROBARA U ARENI: "Drago mi je da vidim sve ovo, predivna atmosfera!"

Foto: KK Partizan/X

Košarkaši Partizana započeli su novu sezonu AdmiralBet ABA lige na impresivan način, ostvarivši ubedljivu pobedu nad ekipom Borca rezultatom 96:66. Atmosfera u hali je bila impresivna, sa oko 18.000 navijača koji su bodrili svoj omiljeni tim. Među prisutnima, primećeno je i poznato lice Igora Duljaja, bivšeg trenera fudbalskog kluba Partizan, koji je dočekan ovacijama.

Duljaj je pohvalio atmosferu u hali, ističući da je bila puna energije i podrške za novu ekipu. Izrazio je uverenje da će Partizan pod vođstvom trenera Željka Obradovića postići visoke ciljeve, naglašavajući da je podrška navijača ključna za uspeh tima. Očigledno je da je nova postava donela pozitivnu energiju i nadu u uspeh među navijačima.

- Drago mi je da vidim sve ovo, predivna atmosfera. Puna je hala. Ono što sam mogao da pratim, nova ekipa i odlična energija, kažu da je mnogo bolji tim nego prošle godine i nadam se da će to opravdati - rekao je Duljaj za klupsku televiziju i dodao:

Foto: KK Partizan/X

Igor Duljaj

- Dokle god vidite publiku da dolaze u ovolikom broju, to znači da oni veruju u jednog velikog trenera kao što je Željko Obradović. Znaju da je ekipa u sigurnim rukama, imaju podršku i to je važno. Verujem da ono što traži od ekipe, to su najviši ciljeve, da će to i ostvariti - poručio je Igor Duljaj.

Sa oko 18.000 navijača prisutnih na meču, bilo je jasno da su Grobari spremni da pruže snažnu podršku svom timu. Ova velika podrška nije prošla neprimećeno, a prisustvo poznatih ličnosti poput Igora Duljaja dodatno je uveličalo atmosferu. Njegove pohvale za novu ekipu i trenera dodatno su podstakle optimizam među navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading