MAKLJAŽA NA NBA SCENI! Zabila protivnici nokat u oko - A sad je na ČELU lige! (FOTO + VIDEO)

Autor:

Sport

26.09.2024

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasrnula zbog ljubomore?

MAKLJAŽA NA NBA SCENI! Zabila protivnici nokat u oko - A sad je na ČELU lige! (FOTO + VIDEO)

Foto: Printscreen/X/PaulERondeau

Kejtlin Klark, 22-godišnja američka senzacija u košarci, uzburkala je svet svojim viralnim video snimcima na društvenim mrežama koji prikazuju njen neverovatan talenat na terenu. Uprkos njenom ogromnom popularnošću, nisu svi oduševljeni njenim veštinama na terenu. Tokom nedavne utakmice protiv Konektikata, čak je dobila ogrebotinu po oku od Dijole Karington, igračice koja je mesecima ranije javno kritikovala Klark na društvenim mrežama.

Već u svojoj debi sezoni u Ženskoj Nacionalnoj Košarkaškoj Asocijaciji (WNBA) sa ekipom Indijana Fiver, Klark je ostvarila izuzetan niz dostignuća. Uprkos eliminaciji svoje ekipe iz plejofa posle uzastopnih poraza od Konektikata, individualna dostignuća Klark su impresivna.

Izabrana je za All-Star utakmicu, izabrana je u prvu All-WNBA ekipu lige i bila je vodeći igrač regularnog dela sezone po broju asistencija. Značajno je i to što je oborila preko 80 individualnih rekorda tokom sezone, prosečno postižući 19.5 poena po utakmici i ostvarivši najveći broj trojki. Njen uticaj je bio ključan u značajnom povećanju gledanosti ženske košarke u Sjedinjenim Američkim Državama, što je potvrđeno rekordnih 2.1 miliona gledalaca koji su se uključili da gledaju prvu utakmicu između Konektikata i Indijane na ESPN-u.

Kejtlin put ka slavi nije prošao bez kontroverzi i izazova. Sukob sa Karington, uz ogroman pritisak igranja na profesionalnom nivou, pokazuje intenzivnu pažnju i konkurenciju prisutnu u WNBA ligi. Uprkos tome, Kejtlina otpornost i izuzetne veštine su je gurnule na čelo lige, gde je spremna da ostavi neizbrisiv trag u sportu.

Dakle, brzi uspon Kejtlin Klark brzi u WNBA ligi služi kao dokaz njenog izuzetnog talenta i potencijala da postane jedna od najvećih igračica svih vremena. Dok nastavlja da očarava publiku i prevazilazi očekivanja, njen uticaj na sport će nesumnjivo trajati još mnogo godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading