NEDOVIĆ ZAVRŠIO NOVOG SEZONCA CRVENO-BELIMA: VIP mesto ide Zvezdinoj Taliji (FOTO)

Autor:

Sport

27.09.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posebna karta za najmlađeg člana

NEDOVIĆ ZAVRŠIO NOVOG SEZONCA CRVENO-BELIMA: VIP mesto ide Zvezdinoj Taliji (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Nemanja Nedović i Mina Milutinović

Dok se košarkaši Crvene zvezde spremaju da poprave utisak posle pomalo iznenađujućeg poraza u prvom kolu regionalnog prvenstva od Dubaija, prodaja sezonskih karata se bliži kraju. Ostalo je još samo nekoliko dana da se poveća broj "sezonaca", kojih, prema rečima Nebojše Čovića, za sada ima 10600, a Nemanja Nedović se pobrinuo da još jedna VIP karta ode u ruke Zvezdine Talije.

Talia je dobila nekarakteristično ime za naše prostore, ali bi ove godine mogla da, u skladu sa imenom, donese sreću crveno-belima, pošto će sve mečeve tatine ekipe pratiti iz VIP lože. Naime, Nemanja Nedović je kupio sezonsku kartu svojoj ćerkici i pohvalio se na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram/neda1624

Nedović se ponosi na Instagramu

- Vip Zvezdaš... od rođenja mog - napisao je Nedović na svom Instagram storiju.

Tako je Talia postala verovatno najmlađi član kluba i imaće priliku da isprati tatine nove pohode na trofeje, koji će, nadamo se, biti uspešni. Nedovićeve dosadašnje dve sezone su bile pune uspona i padova, a u uvodnom meču prikazao je sličnu formu. Protiv Dubaija je imao 11 poena i jedan skok uz nekoliko važnih pogodaka, dok na pripremnom periodu nismo mogli da ga gledamo jer je imao obaveze sa Evroligom. Sada ga očekuje početak tog istog takmičenja u Parizu, ali, pre toga, sutra Mornar i premijera pred domaćim navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading