NEDOVIĆ PEČE ŠLJIVOVICU: Nemanja pobegao iz grada, pa zagrejao kazan (FOTO)

Autor:

Sport

29.09.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom muškarcu ne treba mnogo

NEDOVIĆ PEČE ŠLJIVOVICU: Nemanja pobegao iz grada, pa zagrejao kazan (FOTO)

Foto: Instagram/neda1624

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su upisali prvu pobedu u novoj sezoni posle iznenađujućeg poraza u Dubaiju. Na premijeri pred domaćom publikom savladan je Mornar koji je kao autsajder pružio izuzetno snažan otpor, ali je na kraju poklekao početkom poslednje četvrtine, a jedan od košarkaša koji je tada najviše "zapeo" bio je Nemanja Nedović. Nije se mnogo video pre tog poslednjeg kvartala, da bi onda, kada je domaćin pobegao na dvostruku prednost, sa nekoliko dobrih poteza konačno slomio protivnika i zajedno sa saigračima doneo Sferopulosovom timu preko potrebnu pobedu pred početak Evrolige.

Republika

Foto: Instagram/neda1624

Nedović peče rakiju

A izgleda da je Grk rešio da da jedan slobodan dan igračima pred iscrpljujući period, budući da je Nedović danas okačio fotografiju van grada. Nije poznato gde je tačno Nemanja, ali verovatno se radi o njegovoj vikendici na Fruškoj Gori. Ipak, vrlo je jasno iz kog razloga je "zapalio" iz Beograda, pošto se na slici nalazi kazan za rakiju. Popularni Neda je izgleda rešio da se opusti dok peče šljivovicu, s obzirom na to da je nedavno objavio fotografiju gde zajedno sa svojom ćerkom kupi šljive.

Podsetimo, crveno-beli sada imaju malo manje od nedelju dana do prvog sledećeg izazova, pošto se četvrtog oktobra susreću sa prošlogodišnjim šampionom Evrokupa u Parizu, pa posle toga kreće "paklena" serija mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading