SKUPILI SE EVROLIGAŠI: ŽOC ZANEMEO PRED BODIROGOM! Obradović i Bogdan promašili žurku, a Teo zakasnio (VIDEO)

Autor:

Sport

01.10.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan spot pred početak takmičenja

SKUPILI SE EVROLIGAŠI: ŽOC ZANEMEO PRED BODIROGOM! Obradović i Bogdan promašili žurku, a Teo zakasnio (VIDEO)

Foto: Instagram/euroleague/printscreen

Najava nove sezone Evrolige izazvala je veliko uzbuđenje kod ljubitelja košarke širom Starog kontinenta.

Ovogodišnja sezona elitnog takmičenja posebno je značajna jer se obeležava 25 godina od osnivanja ovog šampionata. U čast jubileja, Evroliga je pripremila spektakularan spot koji istovremeno promoviše značajnu godišnjicu. Video je oduševio javnost svojom kreativnošću, a u njemu su se pojavile brojne legende evropske košarke kroz istoriju, uključujući i najtrofejnijeg trenera svih vremena, Željka Obradovića, kao i srpske košarkaše Miloša Teodosića, Bogdana Bogdanovića i predsednika takmičenja Dejana Bodirogu.

Glavna tema spota je žurka Evrolige na koju su pozvani svi velikani, ali stvari kreću naopako kada deo njih greškom završi na nečijem rođendanu. Obradović se u spotu pojavljuje sa kombijem iz kojeg izlazi uz komentar da je poveo svoje prijatelje, misleći pritom na trofeje Evrolige. Međutim, upravo on sa delom ekipe greškom odlazi na rođendan klinaca umesto na žurku, što dovodi do komičnih situacija.


U spotu se pojavljuju i ostale legende evropske košarke poput Pabla Lasa, Šarunasa Jasikevičiusa i Teodorosa Papaloukasa, koji nervozno čekaju goste na pravoj žurci, dok Dejan Bodiroga poziva Željka kada shvata da nešto nije kako treba. Na kraju, Bogdan poziva Bodirogu i ekipu da dođu na njihovu žurku koju su "razvalili", a Teo kasni pošto se zaglavio u nekim "blokovima". Ceo urnebesan video možete pogledati iznad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading