SRPKINJA SPASAVALA ŽIVU GLAVU U TURSKOJ: Huligani napravili haos, meč prekinut (FOTO)

Autor:

Sport

02.10.2024

22:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša reprezentativka u žarištu.

SRPKINJA SPASAVALA ŽIVU GLAVU U TURSKOJ: Huligani napravili haos, meč prekinut (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Duel Superkupa za košarkašice između Bešiktaša i Fenerbahčea prekinut je nakon manje od dva minuta igre. Očekivalo se da se sastanu šampionke Evrolige za žene, košarkašice Fenerbahčea i vicešampionke Evrokupa, košarkašice Bešiktaša, ali je meč prekinut zbog ponašanja navijača na tribinama.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Izazvali prekid: Turski navijači


FIBA je donela odluku da utakmicu prekine nakon konsultacija sa predstavnicima oba tima, uzimajući u obzir bezbednost igračica i članova oba kluba. Meč će biti nastavljen u četvrtak, 3. oktobra u 16 sati, ali bez prisustva navijača.

 

 


Ekipu Fenerbahčea, koju je prethodno vodila Marina Maljković, sada predvodi Valeri Garnije, selektor ženske reprezentacije Francuske. Uz to, u ekipi Fenerbahčea igra i srpska reprezentativka Nikolina Milić, koja će imati priliku da se pokaže i doprinese uspehu svog tima. Očekuje se da će nastavak meča biti podjednako uzbudljiv, a navijači će biti zainteresovani da vide kako će se odvijati borba između ovih jakih ekipa.

 

 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nikolina Milić


Iako je odluka o prekidu meča izazvala iznenađenje, očekuje se da će nastavak Superkupa biti podjednako uzbudljiv. Navijači i ljubitelji košarke će sa nestrpljenjem iščekivati ishod ovog duela, uz nadu da će se fokus vratiti na teren i sportsko nadmetanje. Ostaje da se vidi kako će se ekipa Bešiktaša i Fenerbahčea pripremiti za nastavak meča bez prisustva navijača i kakav će uticaj imati ova neplanirana situacija na ishod Superkupa za košarkašice.


Prekid meča između Bešiktaša i Fenerbahčea zbog ponašanja navijača na tribinama izazvao je iznenađenje među ljubiteljima košarke. Međutim, odluka da se meč nastavi bez prisustva navijača pruža priliku ekipama da se fokusiraju na sportsko nadmetanje i pokažu svoje veštine na terenu. S obzirom na promene u ekipi Fenerbahčea i značajnost ovog duela, očekuje se da će nastavak Superkupa biti podjednako uzbudljiv i neizvestan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading