OSTOJA MIJAILOVIĆ SE OPET OGLASIO NA TVITERU: Predsednik Partizana zagrmeo jakim rečima

Autor:

Sport

03.10.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I to nekoliko sati pred start Evrolige.

OSTOJA MIJAILOVIĆ SE OPET OGLASIO NA TVITERU: Predsednik Partizana zagrmeo jakim rečima

Foto: Starsport

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović ovih dana je u žiži javnosti zbog svojih objava na društvenoj mreži X, nekadašnji Tviter. On je javno komentarisao izbor Nebojše Čovića za predsednika Košarkaškog saveza Srbije, posle čega je usledila serija reakcija sa svih strana.

Sada se Mijailović ponovo oglasio na istoj društvenoj mreži i to samo nekoliko sati pred prvi meč Partizana u Evroligi. Upravo je to i bio povod.

- Počinje nova sezona u Evroligi. Borite se hrabro i časno! Igrajte za slavu našeg Partizana i armiju naših vernih navijača - napisao je Ostoja uz emotikone crnog i belog srca i košarkaške lopte i to uz fotografiju na kojoj su trener Željko Obradović, sportski direktor Zoran Savić i on.

 

 

Podsetimo, košarkaši Partizana gostovaće večeras Baskoniji od 20.30 u prvom meču u novoj sezoni u Evroligi. Izabranici Željka Obradovića dobro su startovali u AdmiralBet ABA ligi, ali su svesni da će utakmice u eliti biti nešto sasvim drugačije. Sam trener, kao i novajlije Brendon Dejvis i Karlik Džons izneli su svoja očekivanja uoči početka Evrolige i meča protiv Baskonije.

Strčnjaci koji gotovo nepogrešivo prognoziraju ishode utakmica predviđaju da će Partizan stvarno pobediti u Španiji. Naime, kvota na pobedu Partizana je i na dan meča i dalje manja nego na trijumf Baskonije. Konkretno, na pobedu crno-belih ona iznosi 1,82 a na slavlje domaćina 2,05. Pritom bukmejkeri očekuju neizvesan susret pa su zbog toga granicu u "hendikepu" dali samo na 1,5 poena. U predovu, očekuje se tesna pobeda Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading