AU, KAKVA UVERTIRA PRED MEČ PARTIZANA! Nezapamćen spektakl u Buesa Areni (VIDEO)

Autor:

Sport

03.10.2024

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan performans pred premijerni meč

AU, KAKVA UVERTIRA PRED MEČ PARTIZANA! Nezapamćen spektakl u Buesa Areni (VIDEO)

Foto: X/RVKirolak

Košarkaši Partizana gostuju večeras Baskoniji u prvom meču u novoj sezoni u Evroligi. Izabranici Željka Obradovića dobro su startovali u AdmiralBet ABA ligi, ali su svesni da će utakmice u eliti biti nešto sasvim drugačije.

Ovo je veliki test za crno-bele imajući u vidu da je Žoc od prošle sezone praktično promenio ceo tim, odnosno ostao mu je samo Balša Koprivica, dok su svi ostali otišli i doveo je nove momke. Zbog toga ovaj duel privlači pažnju mnogih ljubitelja košarke širom Evrope.

Zato se i domaćin potrudio da publika ima šta da vidi na parketu i osim košarke. Najavljeno je bilo da će se dogoditi spektakl večeras u Buesa Areni, ali je performans zaista bio i više od toga. Gorela je dvorana, a celu uvertiru pred meč možete pogledati u snimku iznad.

Podseteimo, Partizan su pojačali novi kapiten Vanja Marinković, koji je došao upravo iz Baskonije, te Brendon Dejvis, Ife Lundberg, Karlik Džons, Frenk Nilikina, Dvejn Vašington (u međuvremenu otišao u Šarlot u NBA), Mario Nakić, Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Isak Bonga, Arijan Lakić, Ajzea Majk, Aleksa Dimitrijević i Tajrik Džons.

Kada su u pitanju prognoze, one su optimistične pred ovaj meč. Kvota na pobedu Partizana je i na dan meča i dalje manja nego na trijumf Baskonije. Konkretno, na pobedu crno-belih ona iznosi 1,82 a na slavlje domaćina 2,05. Pritom bukmejkeri očekuju neizvesan susret pa su zbog toga granicu u "hendikepu" dali samo na 1,5 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading