OBRADOVIĆ VIŠE NE ZNA ŠTA DA KAŽE: Nismo skoncentrisani, imamo problem

Autor:

Sport

03.10.2024

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa novo u Vitoriji

OBRADOVIĆ VIŠE NE ZNA ŠTA DA KAŽE: Nismo skoncentrisani, imamo problem

Foto: Starsport/Tanjug

Košarkaši Partizana poraženi su od Baskonije na otvaranju Evrolige sa 88:82. Nova sezona - stare boljke crno-belih... Tako je najbolje opisati ono što se večeras desilo u Vitoriji i što se događa već sezonama, bez obzira na to koji tim Partizana bio na terenu. Izašao je neki potpuno novi sastav na parket, ali je uradio isto ono što su i prethodni Obradovićevi često umeli - vodio, izgledao dobro, a onda sve prosuo u poslednjoj četvrtini.

"Parni valjak" je vodio posle prvog perioda, imao odlične procente šuta pre svega za tri,

tandem Džons je zadavao ogromne muke Baskijcima koji su na veliku pauzu otišli sa -6. Međutim, propast je krenula u trećoj deonici posle koje je domaćin već bio na -1. Gledali smo rezultatsku klackalicu sve do nekih dva minuta pre kraja, kada je Luvavu-Kabaro pogodio ključnu trojku i time praktično doneo prvu pobedu Lasovom sastavu ove sezone.
Republika

Foto: twitter.com/KK Partizan

Partizan u Vitoriji

Trener Partizana Željko Obradović je na ovakve poraze "navikao", ali posle meča nije mogao da ne pokaže nezadovoljstvo kada je reporter pitao zašto su se procenti šuta pogoršali u drugom poluvremenu.

- Nije baš bilo do toga, primili smo nekoliko odlučujućih poena... Moramo biti koncentrisani da se to ne bi događalo, to je naš problem. Svakako, čestitke Baskoniji na pobedi - rekao je Obradović po završetku duela za evroligašku televiziju, a onda se na konferenciji za medije nadovezao:

- Dobra utakmica, mislim da su male stvari odlučile meč. Tri puta u tranziciji nismo dobro koristili loptu kako treba da postignemo poene, a Baskonija je poentirala na kraju napada četiri puta i to je bila glavna razlika na ovom susretu.

Špansku javnost je najviše zanimalo Žocovo mišljenje o Dejvisu koji je došao iz Valensije, a igrao je i u Barseloni.

- Da, jasno je da je odigrao dobru utakmicu. Mali detalji su odlučili, u tranziciji, nismo smeli da dopustimo te šuteve u poslednjim trenucima napada, Baskonija je dala tri šuta za tri poena. Mnogo poena u drugom poluvremenu smo primili. I to su razlozi zbog kojih smo mi na kraju izgubili meč - objasnio je Željko i zaključio:

- Odbrana je bila takva da smo imali nula ili jedan faul samo i dopuštali smo lake koševe. Sve ostalo je bilo korektno. Ovo je samo prvi meč, vraćamo se radu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading