KAMPACU PAO MRAK NA OČI, NAPAO SUDIJU: Real po starom receptu - kad ti ne ide, pravi skandal (VIDEO)

Autor:

Sport

04.10.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno bespotrebna i nekontrolisana reakcija

KAMPACU PAO MRAK NA OČI, NAPAO SUDIJU: Real po starom receptu - kad ti ne ide, pravi skandal (VIDEO)

Foto: Profimedia

Košarkaši Partizana poraženi su od Baskonije sa 88:82 u prvom kolu Evrolige, ali je večeras odigrano još nekoliko uzbudljivih utakmica. Prvotimci Bajerna su ostvarili važnu pobedu protiv Real Madrida u svojoj novoj dvorani rezultatom 97:89.

Uzbudljiva završnica je obeležila meč, ali su igrači Bajerna uspeli da zadrže prednost i zabeleže važnu pobedu. Istakao se Šabaz Nejpir sa 25 poena, košarkaš koji je pobegao iz Crvene zvezde u Armani, a onda je stigao do Minhena.

Međutim, nije on bio u centru pažnje, pošto je senku na ceo događaj bacio jedan momenat sa kraja duela. Sada već tradicionalno, igrači Reala opet prave skandale kada im ne ide na terenu.

Naime, Fakundo Kampaco je probao da iscenira faul na šutu prilikom poslednje prilike da Real ostane u meču na -3 i devet sekundi do kraja. Međutim, bio je to previše jeftin pokušaj i zaista nije jasno zbog čega je Argentinac reagovao izuzetno burno nakon što su arbitri odlučili da potpuno neopravdano ne sviraju faul nad njim.

Bivšem igraču Zvezde ovo nije prvi put da pravi scenu na terenu, ali su ga ovog puta saigrači obuzdali u nameri da nasrne na arbitra. Međutim, bilo je prekasno i Kampaco je isključen sa utakmice posle čega je Lučić šutnuo bacanja koja su odlučila pobednika meča.

Podsetimo, još jedan španski predstavnik doživeo je neuspeh u prvom kolu. Žalgiris je iznenadio Barselonu pobedivši rezultatom 74:67.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading