ZVEZDINA POBEGULJA UBILA KRALJA: Šokantni rezultati u Evroligi

Autor:

Sport

03.10.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je malo ko očekiva.

ZVEZDINA POBEGULJA UBILA KRALJA: Šokantni rezultati u Evroligi

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Partizana poraženi su od Baskonije sa 88:82 u prvom kolu Evrolige, ali je večeras odigrano još nekoliko uzbudljivih utakmica. Košarkaši Bajerna su ostvarili važnu pobedu protiv Real Madrida u svojoj novoj dvorani rezultatom 97:89.

Uzbudljiva završnica je obeležila meč, ali su igrači Bajerna uspeli da zadrže prednost i zabeleže važnu pobedu. Istakao se Šabaz Nejpir sa 25 poena, košarkaš koji je pobegao iz Crvene zvezde u Armani, a onda je stigao do MInhena.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Makabiju prija Beograd


Makabi iz Tel Aviva je upisao važnu pobedu preokretom protiv Asvela rezultatom 89:82.  Utakmica se igrala u beogradskom Pioniru kao i cele prošle sezone zbog rata u Izraelu. Asvel je na poluvremenu imao minimalnu prednost od 51:52, ali je Makabi uspeo da preokrene rezultat i da na kraju napravi seriju od 12:0 koja im je donela pobedu.
Republika

Foto: Starsport

 

Žalgiris šokirao Barselonu

Žalgiris je iznenadio Barselonu pobedivši rezultatom 74:67. Bio je to meč sa mnogo uzbuđenja, a ekipa Žalgirisa je uspela da ostvari važnu pobedu pred domaćom publikom. Ova pobeda će svakako ostati u sećanju navijača kao jedan od velikih uspeha njihovog tima.

Monako pocepao džins

Monako je slavio protiv Armanija rezultatom 93:80. Ekipa Monaka je demonstrirala svoju snagu tokom čitavog meča, ostvarivši ubedljivu pobedu pred svojim navijačima.

Šampion rutinski

S druge strane, Panatinaikos je odbranu titule u Evroligi započeo pobedom na gostovanju Albi sa 87:77. PAO jeste vodio svih 40 minuta, ali je Alba namučila aktuelnog šampiona i sve vreme držala priključak.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading