BRUTALNA PORUKA NIKOLE JOKIĆA! Od njegovih reči podrhtava svetski sport: "Nikada neću biti kao on"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.10.2024

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dotakao se najvažnijih tema.

BRUTALNA PORUKA NIKOLE JOKIĆA! Od njegovih reči podrhtava svetski sport: "Nikada neću biti kao on"!

Foto: printscreen/Twitter

Košarkaši Denver Nagetsa trenutno se nalaze u Abu Dabiju gde će odigrati dve utakmice protiv Boston Seltiksa. Uoči ovih duela, najbolji košarkaš na svetu, Nikola Jokić, dao je izjavu na razne teme, uključujući i Novaka Đokovića. Jokić je izrazio nadu da će Svetislav Pešić ostati selektor nacionalnog tima Srbije, ističući važnost kontinuiteta u vođenju reprezentacije.

Jedna od zanimljivih tema razgovora bila je i Novak Đoković. Jokić je istakao da je Novak poseban čovek, posebna ličnost i poseban sportista, te da on predstavlja Srbiju na veoma visokom nivou već duži vremenski period:

- Mislim da stvarno moraš da budeš u sjajnoj formi i zaista fokusiran na svoje telo. Naravno, motivacija je nešto što uvek moraš da imaš. Verovatno on ne juri nasleđe, možda veličinu. On je poseban čovek, posebna ličnost, poseban sportista. On predstavlja našu zemlju na veoma visokom nivou već duži vremenski period. Svi mi osećamo da u jednom trenutku postajemo Novak Đoković, zbog načina na koji nas predstavlja. Mislimo da smo poput njega, da smo među najboljima na svetu.

Na pitanje da li sebe vidi kao tako velikog sportistu kao što je Novak, Jokić je imao jasan odgovor:

- Ni blizu.

Foto: ATAImages

Svi bi voleli da budu Novak Đoković

 

Istovremeno je najbolji srpski košarkaš govorio o predstojećoj NBA sezoni, ističući kako nedavne reprezentativne obaveze mogu da utiču na njgovu formu:

- Mislim, poslednji put kada sam igrao za reprezentaciju osvojili smo prvenstvo, tako da to ne utiče baš na moju izdržljivost. Možda ću biti u boljoj formi, to ćemo videti kada sezona počne ili možda kada se završi - istakao je Jokić u razgovoru za "Sportal".

Da podsetimo, košarkaši Denvera će u Abu Dabiju odigrati dva meča sa Bostonom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading