SFEROPULOS NIKAD KRAĆI NAKON ŠOKANTNOG PORAZA: Grk otkrio šta je prelomilo meč!

Autor:

Sport

06.10.2024

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Splićani iznenadili šampiona.

SFEROPULOS NIKAD KRAĆI NAKON ŠOKANTNOG PORAZA: Grk otkrio šta je prelomilo meč!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su večeras doživeli neplanirani poraz od ekipe Splita rezultatom 85:78, što je drugi poraz crveno-belih u ovoj sezoni. Ovaj neočekivani poraz stavio je tim u prilično nezavidnu situaciju, s obzirom da su već poraženi na otvaranju sezone od sastava Dubaija.

Trener Zvezde, Janis Sferopulos, nije krio nezadovoljstvo nakon meča te se obratio na konferenciji za medije. Izrazio je čestitke ekipi Splita na zasluženoj pobedi, ističući da je protivnički tim pokazao veću želju za trijumfom. Sferopulos je analizirao igru svoje ekipe ističući nedovoljnu spremnost za borbu protiv tima Splita, kako u ofanzivi, tako i u defanzivi. Naglasio je da je njegov tim propustio priliku da kontroliše meč i da je to dovelo do neočekivanog poraza.

- Želim da čestitam Splitu na pobedi, želeli su da pobedu više od nas. Mislim da mi nismo spremni da se borimo protiv tima Splita. Nismo igrali kako smo želeli, nismo igrali ni u ofanzivi, ni u defanzivi, na kraju smo im dali šansu da povedu u poslednja četiri minuta i da pobede - rekao je Grk i dodao:

- Moramo da naučimo iz ovog meča, bez obzira kako Evroliga ide, da igramo dobro i u ABA ligi - poručio je Sferopulos.

Ovaj poraz je definitivno izazvao potres u taboru Crvene zvezde, ali će biti zanimljivo videti kako će se ekipa oporaviti i kako će se takmičiti u narednim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading