PARTIZAN NASTAVIO KAMPANJU PROTIV VREĐANJA: Srce, ruke, glas!

Autor:

Sport

06.10.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli daju dobar primer.

PARTIZAN NASTAVIO KAMPANJU PROTIV VREĐANJA: Srce, ruke, glas!

Foto: Starsport

Od početka sezone, KK Partizan je započeo kampanju sa ciljem da se sa tribina Arene uklone nepotrebne parole i uzvikivanja koja vređaju treća lica. Nakon uvodnog meča sa Borcem, klub je već uplatio 800 evra kazne u kasu AdmiralBet ABA lige, te su protiv Cibone nastavili akciju protiv vređanja.

Od 15 minuta pre početka meča, pa sve do starta susreta, na LED ekranima Arene je emitovana poruka kluba upućena navijačima crno-belih: "Ne vređaj, navijaj za Partizan! Srce, ruke, glas!" Ova inicijativa je deo nastojanja da se stvori pozitivno navijačko okruženje i da se promoviše fer i sportsko navijanje.

 

 

Pomenuta finansijska kazna od 800 evra, koju je Partizan platio nakon meča sa Borcem, predstavlja jedan od načina na koji klub želi da preuzme odgovornost za ponašanje svojih navijača. Ova akcija takođe šalje jasnu poruku da klub ne toleriše vređanje i nedolično ponašanje na tribinama.

Inicijativa Partizana za promociju pozitivnog navijanja predstavlja važan korak ka stvaranju fer i inkluzivne atmosfere na tribinama. Klub je jasno pokazao da je spreman preuzeti odgovornost za ponašanje svojih navijača i da aktivno radi na promovisanju sportskog duha u navijanju. Ova kampanja takođe može poslužiti kao primer i inspiracija drugim sportskim klubovima u borbi protiv negativnosti na tribinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading