NOVAK DOLAZI U ARENU? Grbović sve otkrio!

Autor:

Sport

07.10.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Evroliga je takmičenje koje se održava svake godine, dok su teniski turniri specifični - navodi Grbovic.

NOVAK DOLAZI U ARENU? Grbović sve otkrio!

Foto: instagram.com/djokernole/

Novak Đoković

U periodu od 2. do 9. novembra, Beogradska arena će biti domaćin teniskog turnira, što će imati značajan uticaj na sportske aktivnosti u ovom periodu. Kao rezultat toga, Crvena zvezda i Partizan neće moći da dočekuju svoje protivnike u Areni, pa će morati da se presele u "Pionir".

Povodom toga, direktor Beogradaske arene Goran Grbović u razgovoru za Republiku otkrio nam je više detalja.

- Evroliga je takmičenje koje se održava svake godine, dok su teniski turniri specifični i održavaju se ređe, te stoga imaju prednost, dok takmičenje u ABA ligi ima najmanju važnost. Teško je menjati podlogu dan za danom. Nije lako, trudimo se da imamo što više dodađaja, uključujući i koncerte i sportske manifestacije. Teško je uklopiti sve, pošto je kalendar Evrolige već bio gotov - naveo je Grbović.

Foto: Starsport

Tenis ima prednost u odnosu na košarku: Goran Grbović

Grbović je poručio da će na teniskom turniru biti prisutan i Novak Đoković.

- Tenis se vraća na velika vrata, najverovatnije će biti prisutan i Novak. Svaka čast i Zvezdi i Partizanu za žrtvu, kao i njihovim navijačima, jako nam je bitno da su i jedni i drugi sarađivali - podvukao je Goran Grbović.

Partizan je dobro prošao jer će gostovati Fenerbahčeu i Parizu u eliti, a zatim će se susresti sa FMP-om u Železniku. Jedino je problematičan duel sa Dubaijem koji je na programu dan posle završenog teniskog turnira, pa ostaje pitanje da li će Beogradska arena biti spremna.

Crvena Zvezda će u popularnom Pioniru dočekati Panatinaikos, prvaka Evrope 1. novembra od 20 časova, a 7. istog meseca Albu sat vremena ranije. Između toga je i Cedevita Olimpija, ali termin još nije dogovoren, a najrealnije je da to bude nedelja ili ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading