Tony pred beogradske koncerte u Sava centru iznenadio novom pesmom

Autor:

Zabava

07.10.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči koncerata u Beogradu odlučio je da sve iznenaditi novim singlom "Bjele zastave".

Tony pred beogradske koncerte u Sava centru iznenadio novom pesmom

Foto: Matea Smolčić Senčar

Tony Cetinski

Tony Cetinski, jedna je od ikona pop estradne scene,koga publika u regionu prosto obožava.

Dokaz tome je i prvi koncert  20.novembra  koji je rasprodat u rekordnom roku a drugi je zakazan za 21.novembar na istom mestu u novoj plavoj sali  Sava Centra.

Uoči koncerata u Beogradu  odlučio je da sve iznenaditi novim singlom "Bjele zastave".

- Pesma je autentična, već neko vreme stoji u fioci i čeka svoj trenutak. Veom sam srećan što mogu baš u ovome trenutku predstaviti pesmu "Bijela zastava", koja je sama po sebi dovoljno jaka da ne treba puno o njoj pričati. Nismo bili opterećeni komercijalnošću, niti ikakvim parametrima tržišta, totalno rasterećeni smo bili dok smo je stvarali i upravo takvi smo i sada kada je predstavljamo. Onako baš za svoj gušt - poručio je Tony.

Sve spomenuto rezultiralo je i saradnju sa novim autorima, koji stoje iza pesme, Vojislav Dragović koji je autor muzike, a u saradnji sa Milošem Čorlijom nastao je aranžman, dok tekst potpisuje Katarina Ćirić.

Dok lagano kreću pripreme za velika dva koncerta u beogradskoj dvorani Sava Centar, uživati možemo u audio i vizualnoj priči "Bijela zastava".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading