TEO STIGAO U ARENU U BESNOJ MAŠINI: Od cene ovog automobila zavrteće vam se u glavi! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.10.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodosić došao da bodri Zvezdu, pošto još uvek ima suspenziju.

TEO STIGAO U ARENU U BESNOJ MAŠINI: Od cene ovog automobila zavrteće vam se u glavi! (VIDEO)

Foto: Prinstscreen

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova dočekuju Baskoniju u okviru drugog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Crveno-belima je ovo prvi duel u najelitnijem kontinetnalnom takmičenju, pošto su u prethodnoj rundi gostovali Pariza gde su ostvarili tesnu pobedu od 80:77 nakon dramatične završnice.

Večeras će Arena biti prepuna, tako da nas očekuje spektakl. Navijači polako pristižu, ali igrači, a prvi je stigao Miloš Teodosić u besnoj mašini. Naime, Teo vozi Porsche taycan GTS koji košta preko 130 hiljada evra, što je zaista masna cifra. Republika je sve to zabeležila, a on je samo izašao i brzo ušao kako bi krenuo što pre da se priprema za duel protiv španskog tima.

Ovaj auto  pokreću dva elektromotora koji kombinovano proizvode 598 konjskih snaga i 850 Nm obrtnog momenta, što ga svrstava između verzija 4S i Turbo. Pomenute brojke su dovoljne da Porscheov prvi električni GTS (u oba karoserijska oblika) od 0 do 100 km/h stigne za 3,7 sekundi i razvije 250 km/h.

Prema WLTP normama, kapacitet baterija (93,4 kWh) osigurava da Taycan GTS u kombinovanom režimu s jednim punjenjem može da pređe do 504 kilometra, a u gradskim uslovima do 625 kilometara, što ga u ovom trenutku čini rekorderom među elektropokretanim Porscheima.

Osnovna cena u Nemačkoj iznosi 131.834 evra, a za još prostraniji i praktičniji Sport Turismo je potrebno izdvojiti 132.786 evra. Podsetimo, Teodosić nema pravo da igra zbog suspenzija koju je zadobio na meču protiv Anadolu Efesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading