SKROMNI MVP BOLOMBOJ: Centar Zvezde srećan, ali svestan da može mnogo bolje

Autor:

Sport

09.10.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osećaj je dobar, ali bilo je trenutaka kada nismo znali šta da odigramo, rekao je Džoel.

SKROMNI MVP BOLOMBOJ: Centar Zvezde srećan, ali svestan da može mnogo bolje

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Baskoniju u drugom kolu Evrolige sa 78:71 (25:20, 17:14, 17:15, 19:22) u krcatoj Beogradskoj areni. Vodili su crveno-beli gotovo svih 40 minuta, a na kraju je u timskoj igri najzaslužniji, najbolji među jednakima bio Džoel Bolomboj.

On je bio MVP ovog meča sa 15 poena i osam skokova, a pratili su ga Kenan sa 19 poena, te Nikola Kalinić sa 12 poena, tri skoka i dve asistencije. U Baskoniji je Čima Moneke bio najbolji sa 19 poena i šest skokova. Dvocifren je bio samo još Donta Hol sa 13 poena, ali i sedam skokova. Posle drugog trijumfa Bolomboj nije krio zadovoljstvo.

- Srećni smo zbog pobede. Nije perfektno veče, imamo još mnogo stvari da popravimo. Drago mi je da mogu da igram na način na koji umem. Dobro je izaći na teren sa ovakvom energijom. Srećni smo - rekao je Bolomboj, pa nastavio objašnjavajući šta treba da se popravi u igri:

Republika

Foto: Starsport

Slavio u duhu svetinja: Nemanja Nedović

- Mnogo stvari, pogotovo u napadu. Postojali su trenuci kada nismo znali šta da odigramo. Ali, već se oseća poboljšanje. Osećaj je dobar. Prva utakmica kod kuće, morali smo da pokažemo stav. Nikada ih ne uzimamo zdravo za gotovo. Naš cilj je da izađemo na teren sa mišlju da moramo da odigramo dobro u odbrani sa ekipom koja igra dobro u tranziciji. Imao sam sjajnu energiju. Verujem kada budemo igrali pred ovim navijačima da ćemo dati svoj maksimum.

Narednu utakmicu u Evroligi, posle Baskonije, Zvezda će odigrati 15. oktobra na gostovanju Fenerbahčeu. Pre toga, u subotu 12. oktobra, crveno-beli će ugostiti Igokeu u AdmiralBet ABA ligi.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading