OŽENIO SE AVRAMOVIĆ: Slavlje u porodici! Bivši košarkaš Partizana blistao na svadbi! (FOTO)

Autor:

Sport

09.10.2024

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa u vest u porodici Avramović.

OŽENIO SE AVRAMOVIĆ: Slavlje u porodici! Bivši košarkaš Partizana blistao na svadbi! (FOTO)

Foto: Instagram/aleksaavramovic/printscreen

Avramovići

Bivši košarkaš Partizana, Aleksa Avramović oženio je brata Veljka sa izabranicom Dunjom, a to je sve podelio na svom instagram profilu. Na fotografijama se vidi prava porodična idila, a Aleksa je uvek isticao da je upravo familija na prvom mestu. 

Aleksa i Veljko su jako vezani, a to govori činejnica da je rođeni brat reprezentativca Srbije došao na Mundobakset u Manii kako bi bodrio "orlove", a najviše svog brata. Slike na Aleksinom instagram profilu pokazuju da je ovaj događaj protekao u najboljem redu, a naravno, svi su bili veseli, što jasno ukazuje da se Avramovići jako lepo slažu. 

Što se tiče Alekse, on je kao što je svim poznato oženjen Teodorom, a nedavno je prešao iz Partizana u CSKA iz Moskve, gde je postoa vrlo brzo važan igrač. On je takođe neizostavan iz reprezentacija Srbije, gde je pokazao veliko požrtvovanje i postao jedan od miljenika navijača, ali i sada već bivšeg selektora "orlova", Svetislava Pešića. 

U Partizanu je pružao takođe neverovatne partije, ali je ipak na kraju odlučio da promeni sredinu, što je rastužilo mnoge navijače. Nadamo se da će u porodici Avramović biti što više ovakvih događaja. Biće zanimljivo videti kako će Aleksa igrati za nacionalni tim i kakave će igračke sposobnosti razviti u Moskvi. Avramović je uvek isticao kako mu je čast igrati za reprezentaciju, a nesumnjivo da ima ogromnu podršku od brata Veljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading