OGLASIO SE RAKOČEVIĆ NAKON ZVEZDINE POBEDE: Bivši igrač crveno-belih se obratio na španskom jeziku!

Autor:

Sport

09.10.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad duža poruka Igora Rakočevića.

OGLASIO SE RAKOČEVIĆ NAKON ZVEZDINE POBEDE: Bivši igrač crveno-belih se obratio na španskom jeziku!

Foto: Starsport

Igor Rakočević

Košarkaši Crvene zvezde ostavrili su pobedu nad Baskonijom rezultatom 78:71 u okviru drugog kola Evrolige. Na ovaj način crveno-beli su ostvarili impresivan učinak, pošto nakon dve runde imaju maksimalan učinak, jer su na otvaranju najelitnijeg kontinentalnog takmičenja trijumfovali nad Parizom (80:77),

Nakon pobede crveno-belih protiv Baskonije, oglasio se i bivši igrač begradskog tima, Igor Rakočević. On je na društvenoj mreži X napisao poruku na španskom i izrazio veliko zadovoljstvo zbog odlične partije njeogov bivšeg kluba.

- Utakmica sa solidnim kvalitetom u napadu (ako ne računamo neke vezane trojke Zvezde, važne poene Kenana i dobru kretnju Monekea), ali isto tako uz dosta kvaliteta u odbrani, od strane oba tima. Naročito je Zvezda menjala načine odbrane, kada je Hauard bio otvoren. Bolomboj je bio važan sa blokadom nad Holom na šutu za dva, a Kodi Mekintajer kontrolisao igru dobro. Čestitke Zvezdi i srećno Baskoniji, oba tima moraju i mogu dosta da napreduju tokom sezone u Evroligi. Atmosfera je bila fenomenalna - napisao je Rakočević.

Zvezdu u naredna dva kola očekuju veliki izazovi. Sledeće nedelje na programu je duplo kolo Evrolige, a crveno-beli prvo idu na gostvanje Fenerbahčeu, a zatim u Beograd dolazi Barselone. Nimalo lak zadatak, ali to je važan test za izabranike Janisa Sferopulosa, koji su sigurno motivisani nakon odličnog starta u Evrolgii.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading