POKIDAO NA MEČU, PA DAO OTKAZ.: Bivši igrač Zvezde šokirao sve u klubu

Autor:

Sport

09.10.2024

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se iznenada desilo.

POKIDAO NA MEČU, PA DAO OTKAZ.: Bivši igrač Zvezde šokirao sve u klubu

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Monaka savladali su Makabi iz Tel Aviva sa 85:79 u drugom kolu Evrolige i zaseli na prvo mesto na tabeli zajedno sa Crvenom zvezdom koja je sa 78:71 bila bolja od Baskonije i takođe je na skoru 2-0. Međutim, Francuzi ne da su slavili, već su imali čast da igraju protiv Džordana Lojda, Amerikanca koji je igrao za izraelski tim a onda dao otkaz.

Da šok bude veći potvrđuje to što je nekadašnji prvotimac Zvezde bio najbolji na tom meču. On je ubacio 16 poena, a onda je na zvaničnom sajtu kluba saopšteno kako više neće braniti boje ekipe iz Tel Aviva.

- Makabi Tel Aviv i Džordan Lojd su se dogovorili da košarkaš napusti tim. Makabi želi Džordanu mnogo sreće u budućnosti. U međuvremenu, okrežemo se putu ka Izraelu gde se vraćamo u četvrtak, odnosno sutra. Inostrani košarkaši se vraćaju za meč sa Nes Zionom u nedelju, a to su Livaj Rendolf, Džejlen Hord, Rokas Jokubaitis i Alfa Kaba - rekli su iz Makabija.

 

 

Pokušao je Makabi da ubedi Lojda da ostane, ali situacija u Izraelu je uticala da završi svoju kratku epizodu u klubu. Došao je na početku sezone kao najveće pojačanje, da bi onda pod pritiskom porodice, koja je brinula zbog bezbednsoti, rešio da traži novu sredinu. Naime, u dogovoru sa porodicom i agentom, Lojd je zatražio od kluba da ode, a nije pomoglo nikakvo ubeđivanje, tako da sada na dvema stranama ostaje kako će se situacija razrešiti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading