OSTOJA BEZ UVIJANJA: Predsednik Partizana se dotakao KSS-a i Zvezde, pa se obratio Čoviću - Moraće da vodi računa...!

Autor:

Sport

13.10.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On koristi svaku priliku

OSTOJA BEZ UVIJANJA: Predsednik Partizana se dotakao KSS-a i Zvezde, pa se obratio Čoviću - Moraće da vodi računa...!

Foto: KK Crvena zvezda/X, Starsport

Partizan je ove sezone započeo takmičenje u Evroligi sa dva poraza, ali je istovremeno ostvario skor 4-0 u AdmiralBet ABA ligi, što je podjednako značajno. Ovaj uspeh deli sa ekipama Budućnosti i Mega.

Ostoja Mijailović iskoristio je priliku tokom boravka u Crnoj Gori na gostovanju protiv Studentskog centra da priča za tamošnje medije.

- Mi čuvamo odnose sa klubovima, ono što je bilo sa bivšim predsednikom Crvene zvezde je nasleđeno još iz vremena Duška Vujoševića. Njegov metod rada, onoga koji je nekada bio preko puta mene je bio takav… Sada je neko drugi tu. Kao predsednik KSS-a moraće da vodi računa i mora da bude u prijateljstvu sa svim klubovima. Nova uprava Crvene zvezde će doneti mir i normalan odnos. Mi smo veliki rivali, naš najveći rival su oni, a drugi po nepisanom pravilu je Budućnost - počeo je Mijailović.

Predsednik Partizana - Mijailović, tokom gostovanja, izneo je svoje mišljenje o odnosu sa novim predsednikom Košarkaškog saveza Srbije, Nebojšom Čovićem. Istakao je važnost održavanja dobrih odnosa sa klubovima i naglasio da nova uprava Crvene zvezde donosi nadu za miran i normalan odnos među rivalima.

Foto: Starsport

Predsednik KK Partizan: Ostoja Mijailović

- Trudimo se da sa svim klubovima širom regiona, kao i Evrolige negujemo dobar odnos, na najvećem mogućem nivou. Jedini čovek sa kim nikada nisam gledao utakmicu je bivši predsednik Crvene zvezde, a sa svima ostalima sam gledao. Imali su teške situacije sa Budućnošću prošle sezone u plej-ofu, ali nisam dozvolio da se odgovara na saopštenja Budućnosti. Završilo se u miru i normalnom odnosu, ničeg nema lično među nama. Kada nema rezultate uvek su nam krivi drugi - rekao je Ostoja Mijailović.

Mijailović je istakao impresivan finansijski rast Partizana, navodeći da je budžet kluba porastao sa 300.000 evra na 23 miliona. Delom zahvaljujući njegovom radu i podršci navijača, klub je postigao značajan napredak. Takođe, istakao je i značaj "klauzule" prilikom povratka Dvejna Vašingtona, koja je doprinela finansijskom uspehu kluba.

- Muta Nikolić je imao budžet od 300.000 evra kada sam došao u klub, a sada imamo 23 miliona. Mojim radom, delom pomoći države, ali ta pomoć se zaslužuje normalnim odnosima, kao i zahvaljujući navijačima koji imaju ogroman udeo u svemu ovome, jer kupuju karte... Svi smo zajedno stvorili veliku sinergiju - dodao je Ostoja.

Mijailović je izrazio verovanje u tim i optimizam za naredni period, ističući da je tim sazdan na energiji, individualnom kvalitetu i znanju ekipe i stručnog štaba. Izrazio je uverenje da će Partizan ostvariti uspeh tokom cele sezone, te da duguje svojim navijačima.

- Partizan je samo u ovih deset dana dosta zaradio, Vašington se vratio da nam pomogne u borbi za TOP 8 Evrolige. Znali smo da neće lako krenuti sezona nakon promene cele ekipe, ima dosta individualnog kvaliteta u ekipi. Naredni period od tri utakmice u Evroligi je period prilagođavanja. Prošle sezone tim je prekasno sklopljen zbog situacije sa Mirotićem. Ove sezone nismo planirali da kompletno promenimo tim, ali tržište nam se kompletno otvorilo i sve se poklopilo da dovedemo odlična pojačanja. Naš budžet je na srednjem nivou u Evroligi. Verujem u ovaj tim. Postoji energija, induvidualni kvalitet, znanje ekipe i stručnog štaba. Ovaj tim kada bude sklopljen do kraja, biće pobednički tim koji će igrati cele sezone i svi puno očekujemo i dugujemo našim navijačima - izjavio je Mijailović za "Sportsko popodne" na RTCG.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading