OVAKO SE PRAVI PARTIZANOVCI VENČAVAJU: Crno-bele duše se spojile uz čuvenu numeru (VIDEO)

Autor:

Sport

15.10.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ma, kakva romantična muzika

OVAKO SE PRAVI PARTIZANOVCI VENČAVAJU: Crno-bele duše se spojile uz čuvenu numeru (VIDEO)

Foto: Printscreen/euroleague

Venčanje Partizanovaca

Momak i devojka rešili su da "stanu na ludi kamen" i naizgled to urade kao svi ostali parovi. Da nema zvuka ništa ne bi izgledalo čudno i verovatno njihov ulazak ne bi obišao svet, kao što to jeste slučaj. Dvoje mladih postalo je hit, pre svega u Evropi, a sve to zbog pesme koja je išla dok su ulazili u salu. Naime, mlada i mladoženja su odlučili da se pojave u dvorani, baš onako kako su donedavno košarkaši pre početka evroligaških utakmica - uz himnu Evrolige. Kažemo donedavno jer je Evroliga od ove sezone ukinula praksu puštanja čuvene himne takmičenja "I feel devotion" koju su do sada naučili i vrapci na grani.

Toliko su bili interesantni da je čak i zvanični nalog elitnog takmičenja podelio snimak simpatičnog para. Neobičan izbor pesme učinio je da Evroliga napiše „Venčanja u Srbiji su naš stil“, a pretpostavljaju se da su u pitanju navijači Partizana zbog crnog i belog srca uz natpis na snimku.


- Morala je da bude himna Evrolige - napisao je na društvenim mrežama korisnik koji je taj video i okačio.

E, ovo je primer prave žene - ako je prihvatila ovoliko lud predlog, onda je sigurno ona prava za mladoženju. Mi se pridružujemo ostalima u čestitkama.


Ovaj snimak je izazvao veliku pažnju širom Evrope, jer su mladenci uspeli da unesu sportski duh i atmosferu evroligaških utakmica čak i na svoje venčanje, što je nešto što se retko viđa. Njihov neobičan izbor pesme za ulazak u salu je izazvao lavinu komentara i podela na društvenim mrežama, a Evroliga je čak reagovala na ovaj snimak, ističući da su venčanja u Srbiji postala deo njihovog stila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading