ŠOK ZA OBRADOVIĆA: Partizan ostao bez važnog košarkaša pred meč sa Bajernom

Autor:

Sport

15.10.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica počinje u 20.45 u Beogradskoj areni, a Žoc ima skraćenu rotaciju

ŠOK ZA OBRADOVIĆA: Partizan ostao bez važnog košarkaša pred meč sa Bajernom

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana od 20.45 dočekuju Bajern u trećem kolu Evrolige sa namerom da upišu prvi trijumf posle poraza od Baskonije i Reala. Međutim, trener Željko Obradović ostao je bez važnog pojačanja pred sam susret u Beogradskoj areni.

Dvejn Vašington neće igrati iako je dobio sve potrebne papire za nastup posle kratkog izleta u SAD i draft u NBA ligu. Njegovo ne igranje je odluka trenera Obradovića, jer je Vašington imao premalo treninga sa ekipom zbog odlaska u SAD gde je bio deo trejda. Sve je okončano na najbolji mogući način po igrača i po klub iz Humske, ali je sada potrebno da se Dvejn ponovo izbori za mesto u timu.

Republika

Foto: Starsport

Nije uigran sa timom: Dvejn Vašington

Klub je inače završio svu potrebnu papirologiju i Vašington je registrovan za Evroligu i AdmiralBet ABA ligu, ali s obzirom da je počeo da trenira tek od nedelje realnije je očekivati da zaigra u četvrtak protiv Makabija ili od vikenda u ABA ligi.

S druge strane, očekuje se da se u ekipu vrati Tajrik Džons koga je mučila povreda, ali je sada spreman da pomogne ekipi.

Podsetimo, iako je nakon trejda proveo kratko vreme u Njujorku i odigrao dva pripremna meča u Šarlotu, Vašington se vratio u Partizan. Košarkaš kroz svoje postupke pokazuje izuzetnu posvećenost timu, a tome svedoči odlazak u Španiju da podrži saigrače protiv Real Madrida, iako tada formalno nije bio deo tima. Vašington je do sada odigrao samo dve utakmice ove sezone, obe u AdmiralBet ABA ligi, ali se njegov debi u Evroligi odlaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading