DELIJE, NE SANJATE! Zvezda je najbolja u Evroligi

Autor:

Sport

15.10.2024

23:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To potvrđuje i tabela posle nekompletnog trećeg kola u kojem su crveno-beli razbili Fenerbahče u Istanbulu.

DELIJE, NE SANJATE! Zvezda je najbolja u Evroligi

Foto: Starsport/Tanjug

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana ostvarili su značajne pobede u trećem kolu Evrolige, potvrđujući svoj talenat i sposobnost da se takmiče na najvišem nivou.

Crvena zvezda je ostvarila ubedljiv trijumf nad Fenerbahčeom rezultatom 76:57, demonstrirajući izuzetnu igru i ubedljivo nadmoćstvo nad turskim timom. Ova pobeda je značajna ne samo zbog rezultata već i zbog činjenice da je Zvezda ostala jedina ekipa bez poraza u Evroligi.

Sa druge strane, Partizan je ostvario ubedljivu pobedu protiv Bajerna iz Minhena rezultatom 86:78. Nakon dva uvodna poraza, ova pobeda je od velikog značaja za crno-bele, koji su pokazali da se "bude" na sjajan način i da imaju potencijal za uspeh u nastavku takmičenja.

Zahvaljujući ovim pobedama, Crvena zvezda se nalazi na vrhu tabele Evrolige kao jedina ekipa bez poraza, dok je Partizan ostvario prvu pobedu, pomerajući se sa dna tabele. Obe ekipe pokazuju znake napretka i sposobnosti da se takmiče sa najjačim evropskim timovima.

Republika

Foto: Euroleague.com

 

 

Pored pobeda Crvene zvezde i Partizana, treće kolo Evrolige donelo je i nekoliko iznenađujućih rezultata. Alba je iznenadila Asvel na svom terenu, Makabi je bio bolji od Efesa, Olimpijakos je ubedljivo dobio Olimpiju iz Milana, dok je Baskonija iznenadila Real Madrid na svom terenu. Svi ovi rezultati su dodatno uzbudili navijače i pokazali da Evroliga donosi izuzetno neizvesnu i uzbudljivu sezonu.


Kako se takmičenje bude nastavljalo, biće interesantno pratiti kako će se razvijati forma Crvene zvezde i Partizana, kao i ostalih ekipa u Evroligi. Ove pobede su svakako dale dodatni podsticaj i motivaciju za dalji napredak, te se sa nestrpljenjem očekuju naredni mečevi i izazovi koje će doneti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading