GROBARI OVO MORAJU ZNATI: Led je probijen - evo gde možete pratiti duel Makabija i Partizana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.10.2024

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon trijumfa nad Bavarcima, crno-beli "gostuju" u srpskoj prestonici.

GROBARI OVO MORAJU ZNATI: Led je probijen - evo gde možete pratiti duel Makabija i Partizana!

Foto: KK Partizan

Crno-beli su se pomerili sa mrtve tačke i sada žele da krenu u seriju uspeha kojima bi najavili ostvarenje ovosezonskih klupskih ciljeva koji su vezani za plasman u plej-of fazu takmičenja.

Košarkaši Partizana su ostvarili značajan uspeh u utorak pobedivši minhenski Bajern rezultatom 86:78. Ovo je bio prvi trijumf crno-belih u ovogodišnjoj Evroligi, što je svakako podiglo raspoloženje navijača pred naredne izazove.

Pred izabranicima trenera Željka Obradovića je već većeras (četvrtak, 17. oktobar) novo iskušenje, a sastaće se sa ekipom Makabija iz Tel Aviva u beogradskom hramu košarke, dvorani "Aleksandar Nikolić".

Meč je na programu od 20.05 časova, a svi ljubitelji košarke i sporta uopšte imaće prilike da navedeni duel isprate u direktnom prenosu na kanalu TV Sport klub 1, a takođe će pristalice crno-belih boja sva dešavanja sa parketa moći da prate i na portalu Republika.rs.

 

 

Jedno od pitanja koje zanima navijače jeste da li postoji mogućnost da budu uz svoj tim na ovom "gostovanju". Međutim, mečevi Makabija su zatvorenog tipa, a ulazak u dvoranu je omogućen samo malom broju njihovih navijača. Ova praksa ograničenog prisustva publike dodatno podiže tenziju i interesovanje za mečeve izraelskog tima.

Samo vlasnici sezonskih ulaznica za mečeve Makabija iz Tel Aviva će imati priliku da prisustvuju susretu, a ova posebna pravila će biti detaljno kontrolisana na ulazu u halu. 

Partizanovi navijači će sigurno biti uz svoj tim u duhu, pružajući podršku na različite načine, a rezultat ostaje da se vidi na terenu. S obzirom na izazovnu atmosferu i značaj meča, očekuje se velika borba i uzbuđenje na terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading