SFEROPULOS PROGOVORIO O PETRUŠEVU: "Za nas je to čudno!"

Autor:

Sport

17.10.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mi ne verujemo u instruisano novinarstvo, hvala bogu da je to manjina, kao što sam rekao, i da ne može da naudi vašoj profesiji - ističe Grk.

SFEROPULOS PROGOVORIO O PETRUŠEVU: "Za nas je to čudno!"

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Barselonu u okviru četvrtog kola Evrolige u Beogradskoj areni sutra od 20 časova. Uoči ovog susreta pojavila se vest da bi Filip Petrušev mogao se vrati u Beograd, a trener crveno-belih, Janis Sfreopulos odgovorio je na ove špekulacije.

- Hvala vam za ovo pitanje. Želim da kažem da poštujem novinare, profesionalne novinare, da poštujem novinarstvo uopšteno jer vaša profesija na površinu iznosi istinu što je veoma važno u ovim danima u našem društvu kako bi svi znali istinu - jasan je Grk i nastavio:

- Za nas je veoma čudno da sada kada imamo tri pobede neki novinari pišu stvari koje nisu istinite. Hvala bogu da su oni manjina jer je veoma važno za profesionalnog novinara da bude precizan, a ne instruisan - ističe Sferopulos.

Foto: Profimedia

Ipak je ostao u Olimpijakosu: Filip Petrušev

Sferopulos je poručio da ne veruje u instruisano novinarstvo.

- Mi ne verujemo u instruisano novinarstvo, hvala bogu da je to manjina, kao što sam rekao, i da ne može da naudi vašoj profesiji. Ono što govorim, razumete me, ne dogovaramo se sa bilo kim, solidni smo kao tim i nastavljamo ovako -naveo Janis Sferopulos za Sport Klub.

Podsetimo, Filip Petrušev se spominjao kao pojačanje Zvezde ovog leta, ali do toga nije ipak nije došlo. Srpski reprezentativac je ipak ostao u Olimpijakosu i time rastužio sve navijače beogradskih crveno-belih. Čelni ljudi tim sa Malog Kalemegdana su svim silama pokušali da Petruševa vrate u Zvezdu, ali do toga nije došli, pošto su iz Pireja poručili da im je on potreban.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading