"KUVA" U PIONIRU: Sorkin prekinuo euforiju Partizana

Autor:

Sport

17.10.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opet rezultatska klackalica

"KUVA" U PIONIRU: Sorkin prekinuo euforiju Partizana

Foto: Starsport

Makabi Tel Aviv - Partizan 57:58

(27:28, 19:14)

TOK MEČA

6. minut - Tajm-aut je zvao Obradović, a opet loše reaguju igrači, pošto lako poentira Hord. Strpljiv napad Partizana konačno je završen pogotkom za tri Sterlinga Brauna!

Republika

Foto: Starsport

Bonga protiv Sorkina

5. minut - Fenomenalni Nilikina radi sve sam i ide još jednom do kraja. Mnogo prostora ostavljaju crno-beli Izraelcima za šut, koristi to Blat i pogađa trojku za izjednačenje.

4. minut - Marinković je promašio trojku, ali je izborio faul u napadu Rendolfa. Nilikina naslanja visoko loptu na tablu za +4. Prekida euforiju gostiju Sorkin - pogodio je trojku, pa izbio loptu Tajriku.

3. minut - Sudije su posle gledanja snimka dodelile nesportski faul Riveru! To koristi Tajrik i pogađa oba slobodna bacanja, ponovo je nerešeno. Evo dvojke Marinkovića za prednost Partizana i onda fenomenalne odbrane!

2. minut - Bonga je dobio skok za loptu, ali Tajrik čudno promašuje zicer na drugoj strani. Sorkin polovičan sa penala, a odlično Tajrik otvara put do koša Marinkoviću koji polaaže loptu.

1. minut - Rivero pogađa težak šut za dva, a evo konačno Nilikine sa trojkom!

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

 

 

10. minut - Loš napad Partizana završen je promašajem Lundberga. Li je dobio dva penala, pogodio i stavio tačku na prvo poluvreme. Mora da se popravi defanzivni skok u drugom. 48:42

9. minut - Rivero se snašao i pogodio koš iz reketa šutem preko svoje glave. Ponovo je nerešeno. I neverovatno. Bonga je promašio trojku, Blat promašio čist zicer, ali crno-beli ne mogu da uhvate nijedan defanzivni skok i Rivero opet poentira, a Makabi ponovo vodi.

8. minut - Posle Obradovićevog tajm-auta Partizan nema pravu reakciju, ali igrači Makabija promašuju tri trojke zaredom.

7. minut - Dejvis promašuje težak šut, a zatim pravi loš faul. Iz toga profitira Tamir Blat sa penala.

6. minut - Kaaarlik Džooons! Crno-beli imaju maksimalnih +6 posle njegove trojke. Sorkin precizan sa poludistance.

Republika

Foto: Starsport

Tajrik protiv Makabija

5. minut - Kako šutira Isak Bongaaa! U neverovatnoj šuterskoj formi je Nemac koji nema promašaj večeras, a na to se nadovezuje i dobra timska odbrana, pa poeni Brauna u kontri!

4. minut - Promašio je zakucavanje Tajrik, ali mu se lopta odbila i pogodio je ispod koša,

3. minut - Makabi ponovo vodi posle poena Horda sa penala i iz tranzicije. Karlik Džons prelepo prolazi ide na polaganje. Trojku pogađa neverovatni Rendolf koji ima već 15 poena.

2. minut - Sjajno se izborio za poziciju Nilikina i pogodio sa poludistance. Brza tri faula pravi Pokuševski i ide nazad na klupu.

1. minut - Kakva sekvenca Lundberga! Kao lav se izborio za loptu i oteo je protivničkom timu, ali je sve to "uprskao" Nakić na drugoj strani.

 

 

KRAJ PRVE ČETVRTINE

10. minut - LUNDBERG TROJKA! Za prvo vođstvo Partizana. Rendolf je fauliran i posle realizovanih penala već i dvocifren. Karlik Džons takođe dobar sa linije za slobodna bacanja za kraj četvrtine. 27:28

9. minut - Sjajni Tajrik Džons ide do koša i polaže. Rivero sada pravi korake, a Partizan je na nerešenom rezultatu nakon floutera Lundberga. Rendolf ide do kraja i pogađa iz teške pozicije.

8. minut - Pokuševski je ušao i napravio brz faul nad Kabom koji pogađa jedan od dva penala. Ispravlja se brzo nakon toga Aleksej i postiže svoje prve poene u Evroligi.

7. minut - Isak Bonga je lider ovog tima, definitivno! Opet je pogodio trojku posle prelepog napada crno-belih. Još jedan fenomenalan napad Partizana završen je polaganjem Tajrika.

Republika

Foto: Starsport

Marinković šutira za tri

6. minut - Kakvi potezi Rivera! Košarkaška poezija. Uhvatio je ofanzivni skok, isfintirao šut i pogodio još jednom uz faul, te realizovao penal.

5. minut - Odlično šutira Makabi za tri na startu - sada je pogodio Blat. Braun pravi grešku u koracima, pa idemo na prvi TV tajm-aut.

4. minut - Rendolf pogađa trojku, a evo Isaka Bonge odmah sa brzim odgovorom! Rivero se snalazi i realizuje dodatni penal posle pogotka uz faul.

3. minut - I dalje se igra dinamično, pa zakucava i Hoard. Nastavlja Sterling Braun gde je stao pre dva dana i pogađa novu trojku! Uh, kako se sada snašao Sorkin posle sumnjive odluke sudija da ne dosude "preko pola". Nova dva poena za "domaćina".

2. minut - Rendolf ostaje sam i pogađa trojku. Sada se igra veoma brzo. Dejvis se izborio za nove poene, Sorkin brzo zakucao, a onda i Bonga dobar u tranziciji.

1. minut - Dejvis odlično ulazi u meč. Dobija skok za loptu, pogađa za dva i onda krade loptu.

MEČ JE POČEO

 

 

Grobari su čekali i dočekali - Duejn Vašington će večeras konačno biti u sastavu crno-belih, dok će Ajzea Majk preskočiti i ovaj meč.

UVOD

Crno-beli su se pomerili sa mrtve tačke i sada žele da krenu u seriju uspeha kojom bi najavili ostvarenje ovosezonskih klupskih ciljeva koji su vezani za plasman u plej-of fazu takmičenja.

 

 

Košarkaši Partizana su ostvarili značajan uspeh u utorak pobedivši minhenski Bajern rezultatom 86:78. Ovo je bio prvi trijumf crno-belih u ovogodišnjoj Evroligi, što je značajno podiglo raspoloženje navijača pred naredne izazove.

Pred izabranicima trenera Željka Obradovića je već većeras (četvrtak, 17. oktobar) novo iskušenje, a sastaće se sa ekipom Makabija iz Tel Aviva u beogradskom hramu košarke, dvorani "Aleksandar Nikolić".

Republika

Foto: Starsport

Navijači Makabija u Pioniru

Jedno od pitanja koje zanima navijače jeste da li postoji mogućnost da budu uz svoj tim na ovom "gostovanju". Međutim, mečevi Makabija su zatvorenog tipa, a ulazak u dvoranu je omogućen samo malom broju njihovih navijača. Samo vlasnici sezonskih ulaznica za mečeve Makabija iz Tel Aviva će imati priliku da prisustvuju susretu, a ova posebna pravila će biti detaljno kontrolisana na ulazu u halu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Viki

17.10.2024 20:17

Zbog terrorista i njihovih simpatizera mec sa Makabijem ce biti zatvorenog tipa.