PANTER MU JE ZABIO TROJKU U FACU! Evo šta je košarkaš Crvene zvezde poručio nakon poraza - Uložili smo veliki napor... (FOTO + VIDEO)

Autor:

Sport

18.10.2024

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je teško suprotstaviti se

PANTER MU JE ZABIO TROJKU U FACU! Evo šta je košarkaš Crvene zvezde poručio nakon poraza - Uložili smo veliki napor... (FOTO + VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su poraz od Barselone na svom terenu u četvrtom kolu Evrolige, rezultatom 98:94, nakon produžetka. I pored odlične igre Majka Dauma, Zvezda nije uspela da ostvari pobedu nad jakim protivnikom.

- Barselona je dobar tim, pokazali su to. Uložili smo veliki napor nošeni navijacima. Moramo da ispravimo male stvari. Bilo je teško večeras, moramo da učimo iz ovoga i nastavljamo dalje - rekao je Daum koji je uvideo šta je odlučilo ovaj meč.

Majk Daum, jedan od ključnih igrača Zvezde u ovom meču, istakao je da je Barselona pokazala svoju kvalitetu te da je bilo teško suprotstaviti se njihovom timu. On je takođe naglasio da je potrebno da ekipa ispravi male stvari kako bi poboljšala svoju igru.

- Moramo da pazimo na promenu odbrane i da ne dozvolimo rivalima lake šuteve - nastavio je Daum.

Republika

Foto: Starsport

Dao je sve od sebe: Majk Daum

Trener Barselone nije želeo da se osvrće na suđenje, ističući da je njegov tim pokazao karakter i borbenost tokom meča. On je pohvalio Zvezdu kao dostojnog protivnika i istakao važnost učenja iz ovakvih mečeva.

- Teško je reći da li smo bili umorni. Dali smo sve od sebe, možda se umor pokazao na kraju, posebno u odbrani - dodao je Daum.

Daum je priznao da je teško proceniti da li je umor uticao na krajnji ishod meča. Naglasio je da je ekipa dala sve od sebe, ali da je umor možda bio primetan, posebno u odbrani.

- Na par stvari bih uticao, da zamenim odbranu. Nekim igračima ne bih dozvolio da gađaju na koš..Panter mi je zabio trojku u facu - zaključio je Daum.

S obzirom na dramatičan ishod meča, ostaje da se vidi kako će se Crvena zvezda oporaviti od poraza i kako će se pripremiti za naredne izazove u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading