ŽOC SE VEĆ JEDNOM OPEKAO SA PARTIZANOM: Obradović oprezan pred vruće gostovanje

Autor:

Sport

19.10.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u nedelju od 19 časova u AdmiralBet ABA ligi.

ŽOC SE VEĆ JEDNOM OPEKAO SA PARTIZANOM: Obradović oprezan pred vruće gostovanje

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana se posle sjajnih rezultata u Evroligi okreću obavezama u AdmiralBet ABA ligi. U nedelju od 19 časova, crno-beli će gostovati ekipi Zadra. Trener Željko Obradović ističe važnost opreza pred ovaj meč, posebno naglašavajući prošlogodišnji poraz od 84:68 u istoj hali. Obradović ističe potrebu za kontinuiranim radom tokom cele utakmice i poštovanje prema ekipi Zadra.

- Imajući u vidu iskustvo od prošle godine kako smo igrali, moramo da budemo svesni da utakmica sigurno neće biti laka. Moramo da nastavimo da radimo svih 40 minuta i da igramo na nivou kako smo to radili u poslednjoj utakmici, uz veliko poštovanje za Zadar - rekao je Obradović.

S druge strane, Arijan Lakić će po prvi put igrati protiv svog bivšeg kluba. I on je poput Obradovića istakao da je meč protiv Zadra veoma bitan.

Republika

Foto: ATA Images

Prvi put na bivši klub: Arijan Lakić

- Bitna utakmica za nas posle duplog kola Evrolige. Treba da budemo fokusirani i da damo 100 odsto, jer posle Evrolige na ovakvim utakmicama je najbitniji fokus. Nadam se da ćemo da odigramo što bolju utakmicu - jasan je Lakić.

Posle prva četiri kola Partizan ima četiri pobede u AdmiralBet ABA ligi, dok je Zadar zabeležio skor od 1-3. Očekuje se uzbudljiv meč u kojem će obe ekipe dati sve od sebe kako bi ostvarile pobedu. Što se tiče Evrolige, Partizan se nalazi na osmom mestu uz skor 2-2 i koš razliku 345:338. Crno-beli su popravili utisak i protiv Bajerna odigrali sjajnu utakmicu. Tim Željka Obradovića naredno kolo igra protiv Virtusa iz Bolonje, koji je poslednji na tabeli i bez pobede, tako bi to trebao biti lakši posao za crno-bele. Sa druge strane, Zvezda u narednoj rundi ide na megdan Real Madridu u "Vizinik centru".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading