PARTIZAN DOBIJA STRAŠNO POJAČANJE U ZADRU: Konačno manje problema na skoku

Autor:

Sport

20.10.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za grobare

PARTIZAN DOBIJA STRAŠNO POJAČANJE U ZADRU: Konačno manje problema na skoku

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana se spremaju za novi izazov u AdmiralBet ABA ligi, gde će se susresti sa Zadrom u istoimenom gradu. Utakmica je zakazana za večeras od 19 časova i predstavljaće derbi meč petog kola regionalnog takmičenja. Crno-beli su zasad neporaženi na Jadranu, a dolaze u Hrvatsku izuzetno motivisani, ali i umorni nakon dve pobede ostvarene u duplom kolu Evrolige protiv Bajerna i Makabija.

Partizan ima sveža sećanja na prošlogodišnji poraz od Zadra sa rezultatom 84:68, te se svakako neće opustiti pred ovu utakmicu. Da to bude slučaj, saigračima će pomoći i konačno oporavljeni i spremni za akciju Ajzea Majk.

Republika

Foto: Starsport

Majk na pripremama

Povratak američkog krilnog centra u takmičarsku formu predstavlja veliku vest za sve pristalice crno-belih. Majk je doživeo povredu noge na početku priprema, pa je propustio sve dosadašnje mečeve. Međutim, ovog puta je konačno otputovao sa ekipom i očekuje se da će imati ovosezonski debi baš protiv Zadra. Njegovo prisustvo u reketu trebalo bi da donese čvrstinu i unapredi skok u odbrani, što je jedna od najvećih boljki Partizana od početka sezone.

Pored Ajzee, očekuje se da "povratnički" debi zabeleži i Duejn Vašington. Od one čudne odiseje u NBA iz koje je najviše profitirao Partizan, Amerikanac nije igrao, ali bi večeras protiv Zadra trebalo da ga vidimo na terenu, budući da će Obradović sigurno gledati da odmori nosioce maksimalno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading