SKANDALOZNE SCENE U PODGORICI: Obezbeđenje tretiralo predsednika Zvezde kao robijaša! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.10.2024

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotno!

SKANDALOZNE SCENE U PODGORICI: Obezbeđenje tretiralo predsednika Zvezde kao robijaša! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Uzbudljivi derbi između Crvene zvezde i Budućnosti u Podgorici nije mogao proći bez tenzija i kontroverzi. Atmosfera u hali "Morača" je kao i uvek bila vrela, a utakmica je bila ispunjena očekivanjima ljubitelja košarke. Međutim, treća deonica donela je neočekivan preokret koji je uzburkao strasti među navijačima i igračima.

Sredinom trećeg kvartala došlo je do žustre rasprave sa klupom Zvezde, što je kulminiralo isključenjem nekog od ljudi iz crveno-belog tabora. Nakon što je glavni sudija Saša Pukl prekinuo meč, nastala je mala misterija oko identiteta isključenog lica. Tek nakon kratke pauze, otkriveno je da se radi o prvom čoveku kluba - Željku Drčeliću.

Glavni sudija nije dozvolio nastavak utakmice dok predsednik Upravnog odbora Crvene zvezde, Željko Drčelić, nije napustio halu "Morača". Nakon žustre rasprave, obezbeđenje je ispratilo Drčelića iz hale, a tek tada je meč dobio zeleno svetlo za nastavak.

Ovaj incident izazvao je brojne reakcije u javnosti, a potez glavnog sudije da prekine meč kako bi se situacija smirila, pokazuje ozbiljnost situacije. Iako su tenzije bile visoke, utakmica je na kraju nastavljena, ali će isključenje Željka Drčelića sigurno ostati tema razgovora nakon meča.

Uzbuđenje oko ovog derbija dodatno je podgrejalo rivalstvo između ova dva tima, a ovakvi događaji samo dodaju na dramatičnosti susreta između Crvene zvezde i Budućnosti. Svi ljubitelji košarke već s nestrpljenjem iščekuju sledeći okršaj ovih ekipa, nadajući se da će biti manje kontroverzi i više sportskog nadmetanja na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading