ONI ĆE BITI GLADNI! Braun samouveren pred meč sa Virtusom, ali jedno je ključno!

Autor:

Sport

22.10.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sterling Braun se ističe kao jedan od ključnih igrača u timu.

ONI ĆE BITI GLADNI! Braun samouveren pred meč sa Virtusom, ali jedno je ključno!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana se spremaju za izazovni meč 5. kola Evrolige sa italijanskim Virtusom u sredu u 20.30, koji se očekuje da bude izuzetno napet. Crno-beli ulaze u ovu utakmicu sa dve uzastopne pobede u elitnom takmičenju, dok Virtus još uvek nije zabeležio pobedu. Ipak, Sterling Braun ističe da ne smeju da se opuste, jer će italijanski tim sigurno biti gladan pobede i željan dokazivanja.

Braun ističe da će ključ uspeha biti fokus i predanost igrača Partizana. Ističe da će biti teška borba, ali da veruje da će njegov tim izaći kao pobednik. Pored toga, naglašava da je domaći teren prednost koju treba iskoristiti u svoju korist.

Biće borba, oni će biti gladni, moraju da se dokažu i stignu do prve pobede. Mi ćemo svakako ići na trijumf. Dobar su klub, imaju dugu istoriju i sigurno će se boriti. Izaći će da pobede, a protiv takvih moramo biti fokusirani protiv njih - rekao je Braun novinarima pred utakmicu.

Republika

Foto: Starsport

Sterling Braun

 

Sterling Braun se ističe kao jedan od ključnih igrača u timu, posebno po pitanju postizanja koševa za tri poena. Otkriva da vežba šutovanje mnogo na treningu i da ga treneri i saigrači postavljaju u dobre pozicije. Njegova predanost vežbanju i radu na sebi donose rezultate na terenu, a to će biti od suštinskog značaja u predstojećem meču.

Uoči meča sa Virtusom, košarkaši Partizana su puni samopouzdanja, ali i svesni izazova koji ih očekuju. Sterling Braun ističe da će ključni faktori za uspeh biti fokus, predanost i iskorišćavanje prednosti domaćeg terena. Navijači Partizana sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog važnog meča u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading