ŽOC SPOMENU I PEŠIĆA! Partizan na derbiju bez važnog igrača?

Autor:

Sport

22.10.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitajte Pešića i sve će vam biti jasno.

ŽOC SPOMENU I PEŠIĆA! Partizan na derbiju bez važnog igrača?

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Željko Obradović

Partizan će se u petom kolu Evrolige susresti sa Virtusom. Ta utakmica je na programu u sredu od 20 časova i 30 minuta (Sport klub 1) i jedina je toga dana u elitnom takmičenju. Željko Obradović je tim povodom govorio o očekivanjima pred spomenuti duel.

Trener košarkaškog kluba Partizan Željko Obradović poziva na oprez iako Bolonjezi još uvek ne znaju za slast trijumfa u Evroligi. Zapravo, smatra da ih upravo ta činjenica čini izuzetno opasnim.

- Da, crno-beli iz Bolonje dolaze. Oni još nemaju pobedu u Evroligi i to je najveća opasnost ovog meča. Oni imaju izvanredan tim, popunjeni su na svim pozicijama i izvanredno su vođeni sa istim trenerom kao i prošle sezone - poručio je Žoc, pa dodao:

- Imaju jasnu ideju i siguran sam da će doći ovde da igraju sa velikom motivacijom. Pripremali smo utakmicu, treba da damo maksimim od prvog do poslednjeg sekunda utakmice.

O zdravstvenom biltenu crno-belih je kratko rekao:

- Svi su zdravi!

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

 

Potom se opet osvrnuo na kvalitet Virtusa:

- Biće maksimalno motivisani, imaju dovoljno kvaliteta u timu, nekoliko igrača su igrali zajedno sa istim trenerom i zaista očekujem tešku utakmicu.

O 12 izabranih igrača za sledeći meč Obradović nije želeo mnogo da govori:

- Sutra određujemo tim, kao i uvek.

Na pitanje da li će pustiti igrače Partizana da igraju za reprezentaciju tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Željko je rekao:

- Vi ćete da pitate gospodina trenera reprezentacije kakvu je saradnju imao sa Partizanom poslednje tri godine i veoma lako ćete razumeti sve što vas zanima.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

 

Jedan od najboljih igrača Partizana, Gabrijel Lundberg, našao se na spisku reprezentacije Danske i postoji opasnost da ne bude slobodan da igra večiti derbi, koji je istog dana kao i utakmica ove skandinavske zemlje:

- Kada dođe to vreme za tu utakmicu, tada ćemo pričati, nemam pojma, niti mogu da planiram nešto.

Obradović je za kraj otkrio u kakvoj su formi Ajzea Majk i Dvejn Vašington:

- I jednom i drugom fale treninzi, ali treniraju vredno sa velikom motivacijom, ali o tom potom, tek je počela sezona, odigrali smo devet utakmica, nismo ni na osmini onoga što nas čeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading